…DE ACEEA !!!

maxresdefault (1)

 

Spuneam, în expunerea de motive din articolul ” De ce…?!”,  despre nevoia tot mai mare a normalizării vieților noastre și pe cale de consecință a Pământului.

Cum, transformarea  lumii începe din tine, din fiecare om conștient al acestei planete, urgisite tocmai de către șefii de promoție ai evoluției, de cei aflați în vârful lanțului trofic, de oamenii, care au căpătat, cu siguranță pe merit, calitatea  de a crea, dar și capacitatea de a distruge, acum,  tot acești oameni, trebuie, ca în ultimul ceas, precum  din haos  a fost creat Universul și cum din cenușă pasărea Phoenix a renăscut, să facă tot posibilul și la nevoie imposibilul, să devină normali.

Nu trebuie să devenim mai înțelepți, mai buni, mai învățați, mai nu știu cum. Este suficient să să ne dumirim cine, ce și dece suntem pe lume, să fim cei ce suntem cu adevărat, parte integrantă și integrată în mod conștient în Univers. Este suficient să funcționăm în mod unitar, atât în interiorul nostru, cât și în afara noastră, să fim un întreg, în întreg, iar acest fapt reprezintă descoperirea decisivă în vederea evoluției noastre ca Univers, nu doar ca specie omenească limitată.

Specia omenească, în scurta ei istorie, de când a devenit astfel, a tot rătăcit drumul, direcția corectă de urmat  în vederea creșterii sale, a evoluției sale integrale.  Este adevărat, în domeniul practic al vieții, domeniul așa numit al științei, tehnicii și tehnologiei, au existat și există mijloace pentru îmbunătățirea vieții, de care nu ne putem bucura decât parțial și care, după cum vedem, se întorc împotriva noastră. Asta, din cauza faptului, că toate aceste descoperiri sunt controlate numai de către mintea practică, de intelectul educat să controleze întreaga ființă, o ființă care nu și-a descoperi calitatea umană, adică : sursa universală,  libertatea, autenticitatea, compasiunea, normalitatea.

Mintea, așa zis practică, intelectul, din cauza izolării sale de întreg, de ființă, de energiile integratoare și armonizatoare ale ființei noastre universale, a rămas involuată în planul umanității, al compasiunii, prin perpetuarea unei educații, în acest sens al izolării ei de ființă, de întreg, încât astăzi ea, pe măsură ce și-a extins controlul asupra ființei pătrunzând și în domeniul relaționării ființei cu ea însăși, cu mediul înconjurător și cu Universul, acum a devenit  cel mai mare dușman al nostru și al mediului.

Din acest motiv, omenirea se află astăzi în pragul extincției, într-un permanent conflict, iar  haosul generalizat nu mai poate fi oprit, decât în urma descoperiri normalității și asta  până nu este prea târziu. Această  descoperire este la îndesufletul nostru prin dezvoltarea sensibilității, a iubirii compasionale, prin descoperirea inimii,  acestei interfețe unificatoare și armonizatoare dintre noi și Univers.

De fapt, suntem inconștienți de faptul, că din totdeauna, am fost și  suntem Univers. Dar, mintea stăpânită de intelect, acolo unde s-a cuibărit ego-ul, acest  virus mortal inventat de aceiași minte fricoasă de grija zilei de mâine, adică de timpul perceput în mod fals ca trecut și viitor, ne împiedică să realizăm acest adevăr eliberator, că suntem Univers. În plus, acest intelect a inventat, conform limitelor sale, toate sistemele filosofice, sociale, politice, economice și religioase  egoiste, care conduc de mii de ani lumea într-o direcție complet greșită.

Ei bine, oricât de ciudat, de greu, de imposibil chiar, ar putea părea unora, sunt hotărât să descoperim împreună normalitatea, adică cu toți  cei care se află în pragul înțelegerii acestei nevoi a normalității, a revenirii la matcă, la rădăcini, la origini, ca mai apoi, liberi de orice constrângere filosofică sau religioasă  inventată, să ne descoperim substanța comună, unitatea ființei propri și să pătrundem în unitatea armonică a Ființei Universale.

Nu vă mai lăsați copleșiți de îngrijorarea faptului, că ”majoritatea” semenilor noștri merg acum în marș forțat, sau de bună voie, într-o direcție coplet  greșită. Suntem unici și fiecare va avea, după fervoarea sa, după devoțiunea sa, după meritul său,  în aflarea adevărului eliberator, momentul său de glorie, momentul binecuvântat  al trezirii la realitate. Trezirea nu este un fenomen excepțional, întîmplător, sau dedicat unor oameni aleși și nici nu se petrece fiind înregimentați  în vreo  turmă. Trezirea este un fenomen strict individual.

Ei bine,da… cu o floare se face primăvară, dar asta, numai dacă, ne vom regăsi într-un buchet, în care fiecare floare are calea sa unică, dar direcția este comună.

Această direcție comună reprezintă NORMALITATEA. Haideți s-o descoperim împreună.

Vom trăi relaționarea și relația,  ca prim pas al trezirii, vom descoperi iubirea pentru a  pătrunde în tainele relației cuplului, vom vedea în lumina realității  iubirea și sex-ul, vom pătrunde în taina timpului și a iluziei morții, vom descoperi eternitatea între nenaștere și nemurire, vom vedea relația dintre bine și rău și dintre  adevăr și minciună, vom descoperi cum funcționează creierul, de ce nu vedem realitatea, vom afla de ce ne delegăm responsabilitățile altora, despre falsa nevoie a autorității spirituale, despre rațiune și inimă, despre scopul vieții, vom pătrunde în realitate, în adevăr, în relația cu D-zeu, în religiozitate, în solitudine, în singurătate și inflația de comunicare, vom demantela modul în care ego-ul  ne-a preluat psihologic ființa în stăpânire  și cum ne  putem elibera de această…inexistență, vom rezolva falsul război purtat în lăuntrul și în afara noastră, vom vedea chipul hâd al competiției generatoare de conflicte, vom pleca de la lumina legilor naturii, ca să pătrundem în strălucitoarea lumină a spiritualității,  vom evidenția ștafeta unei educații ortrăvite și vom creiona reperele clare ale creșterii copilului, al viitorului adult, ca șansă primordială în transformarea decisivă pe termen mediu și lung a societății și în fine, nu în ultimul rând, vom descoperi meditația ca mod de viață, vom experimenta liniștirea minții, atenția  relaxată, martorul spectator, tăcerea și lumina interioară prin descoperirea și dezvoltarea sensibilității organelor de simț spiritual, care corespund, în plan subtil, cu organele de simț fizic și vom vorbi  despre viața de zi cu zi ale celei mai ignorate  ”meseri”, aceleia  de… OM.

Pentru firile mai practice, mai matematice vom vorbi despre Legea Atrecției Universale, despre fizica cuantică și Legea Rezonanței și despre minciuna aflată în această ecuație, despre câmpul cuantic  în relație cu ștința religioasă, realitatea, aura, apa și conștiința…

Desigur , nu pot cuprinde acum multitudinea temelor ce se vor tot naște, pe măsura intrări, tot mai profund în normalitate.

Am însă convingerea, că pe măsură ce vom răspunde întrebărilor fundamentale, imensa majoritate a întrebărilor, care acum vă frământă în mod fals, și asta din cauza stării confuzionale în care se află imensa majoritate a oamenilor, aceste false întrebări vor dispare de la sine.

De fapt, acesta este și rolul pe care mi l-am propus. Să realizăm împreună, că noi, că în noi se află toate răspunsurile, chiar și la întrebări pe care nu  le-am pus, că noi, fiind, în mod fundamental Univers, suntem răspunsul Universului la toate întrebările posibile ale Existenței,  suntem  de fapt, oglinda acestuia, oglinda realității aflate în veșnicul acum.

Haideți să fim această oglindă vie, conștientă, în care să se oglindească realitatea, miracolele acestei mirobolante Existențe. Nici o bucurie, nici o fericire, nu este prea mare, dacă vom face efortul minim de a fi, cu adevărat,  ”CEI  CE  SUNTEM !”.

Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s