TRANSFORMAREA LUMII A ÎNCEPUT DIN TINE ! (4).

c1ac1-light2b-2benergy2bbeing2b-2blife2bafter2bdeath2b-2bsoul
Vedem, cum pe măsură ce apar noi dovezi referitoare la faptul, cum SISTEMUL politic mondial și cozile sale de topor, guvernele naționale jefuiesc, sclavizează și trădează interesele legitime ale cÎn finalul acestor articole, aș dori să vă fac o propunere, cred eu firească, ca urmare a celor 3 articole de până acum. Dar mai întâi este nevoie de câteva explicații.

Legea Atracției, a Rezonanței, a Sincronicității, generează răspunsuri identice cu acțiunile manifestate. După cum se știe, Universul recepționează și răspunde pe măsură, la tot ceea ce generăm, lansăm, emitem. Nimic nu se pierde în neant, de-a surda, aiurea…TOTUL interacționează, se află într-o relație cu ÎNTEGUL. 

Repet, nu există bine/rău, sus/jos, mic/mare. inferior/superior…pentru Univers. Acesta nu discriminează, nu judecă, nu pedepsește, nu premiază. Universul ȘTIE doar de CREATIVITATE, CREȘTERE, LIBERTATE, ADEVĂR, UNITATE, COMPASIUNE, ECHILIBRU, ARMONIE. Faptul, că noi am inventat conducători/creatori (D-nezei, sfinți, îngeri) ai Universului, care se comportă după chipul nostru, nu înseamnă că sunt și adevărați. Mintea Universală, această INTELIGENȚĂ pură, DIVINĂ, nu poate fi cuprinsă cu mintea limitată a creierului nostru, așa că, omul își închipuie REALITATEA după îngustimea limitelor sale, celor ce-i plătesc și-i investesc cu cea mai înaltă demnitate, aceea de a le fi reprezentați, iar ei fac tot posibilul să le trădeze încrederea și pe bună dreptate(?!), acest fapt stârnește o revoltă legitimă. Chiar devine un act absolut firesc să REacționezi, cu toate, că un comportament inteligent presupune ACȚIUNE, nu REacțiune. Să vedem ce se petrece când reacționezi. Orice reacție, este un răspuns la o acțiune anterioară, sau o reacție la o altă reacție anterioară. Asta presupune un răspuns strict condiționat de o situație anterioară, adică un răspuns ”mecanic” . De fapt, acest răspuns, este față de o manipulare anterioară. Astfel, răspunzând, reacționând, de fapt, ne lăsăm manipulați de împrejurări, de conjuncturi. Când ni se face un ”rău”, când suntem blamați, jigniți, eventual furați, sau loviți… cine credeți că va reacționa?! Bineînțeles că va reacționa cel ce se consideră nedreptățit, jignit, iar acesta este EGO-ul, care imediat va reacționa cu o forță cel puțun egală, dacă nu chiar mai mare, ca răspuns la ”agresiune”. Aceasă reacție ”pare” absolut firească, dar are și ea condiționalitățile sale. Dacă cel care te agresează este mai ”tare”, atunci și ego-ul o lasă mai ”moale”, că așa este ego-ul, versatil, oportunist, laș. 
Dar să vedem ce se petrece dacă EGO-ul se simte tare. Atunci va aplica legea lui Hammurabi, sau a Talionului (ochi pentru ochi și dinte pentru dinte) ”îmbunătățită”, iar îmbunătățirea presupune și ceva în ”plus”.  Ego-ul însă, nu ține seama, că Universul va răspunde oricum , fie că fapta, după natura ei, atrage ceva rău sau atrage ceva bun…repet, Universul nu intepretează.
Dar iată, că în lume apar oameni care descoperă CONȘTIINȚA DE SINE, ei înșiși devenind CONȘTIENȚI și o dată cu această conștiență ei capătă acces la cea mai teribilă energie spirituală …IUBIREA. Iubirea, este INTELIGENȚĂ pură, este ÎNȚELEPCIUNE, este CREATIVĂ, UNIFICATOARE, ARMONIZATOARE.
Iisus, unul dintre cei TREZIȚI, ne atrage atenția, în virtutea acestei descoperiri, că această lege a ”talionului”, de fapt, nu numai că nu face dreptate, o dreptate de care este răspunzător Universul, dar amplifică răul. Dar, cum să spui asta pe înțelesul unor oameni inconștienți, ca cei din vremurile în care trăia Iisus, oameni care erau gata să-și dea unii altora în cap cu mare bucurie, pentru care violența era la ordinea zilei?! Atunci, Iisus alege să șocheze, iar pentru asta el a folosit, ca de altfel de multe ori… paradoxul și atunci spune : ” Dacă cineva îți dă o palmă, întoarce-i și obrazul celălalt”. Culmea(?!), vor zice unii…Nu numai că nu-i tragi vreo câteva să te țină minte că a îndrăznit să-ți dea o palmă…dar să-i mai întorci și celălalt obraz, ca să-ți mai tragă una…este prea de tot. Bine că nu avem decât doi obraji…că dacă am fi avut mai mulți, probabil îi întorceam pe toți?! Măi să fie ?! Oare Iisus nu știe ce spune, sau nu o fi găsit cel mai bun exemplu ?! Nici vorbă… Prin acest paradox, care șochează, de fapt Iisus urmărește să spună un mare adevăr. La rău, dacă vei răspunde cu rău, nu vei face decât să amplifici răul, conform aceleiași Legi a Rezonanței…Întoarcerea obrazului reprezintă o cotitură uriașă în abordarea relaților umane, care ne arată cum poate fi eradicată perpetuarea răului printr-o atitudine înțeleleaptă. Răul, este expresia inconștienței asupra faptului că natura noastră este comună, iar răul făcut altuia, prin faptul, că se va întoarce ivariabil asupra inițiatorului, își pierde astfel orice înțeles, devine un cerc vicios al conflictului. În clipa în care nu REacționezi egotic, din orgoliu, cum se petrece de cele mai multe ori, răspunzând la rău cu rău, din acea clipă ACȚIONEZI, în acea clipă răul, ego-ul, nu mai are ”hrană” și moare de inaniție, iar Universul, Unitatea primește un răspuns de echilibru.
Revenind la situația prezentă. Văd o încrâncenare verbală aprigă încurajată, stimulată împotriva unuia sau altuia dintre presupușii ”făcători de rele”. Poate că sunt vinovați, poate că nu…dar, cu certitudine, această atitudine menține și amplifică răul lumii noastre. Universul nu ne judecă după ”dreptatea” noastră egotică. Legile care guvernează ARMONIA Universală intră în acțiune automat, în vederea restabilitii echilibrului perturbat prin manifestările noastre. Ne place sau nu, TOȚI suntem în aceiaș oală, călăi și victime, bineânțeles cu grade diferite de vinovăție(inconștiență).
NOUL, transformarea lumii nu este acceptată de către toată omenirea, ”vechiul” se cramponează de trecut, iar ”noul” se cramponează de viitor. Este nevoie să adoptăm o poziție de echilibru, care înseamnă acceptarea REALITĂȚII, a PREZENTULUI așa cum ESTE, a faptului, că pentru încă o vreme, vechiul va trebui să coexiste cu noul. Vechiul, cu toate planurile sale malefice se va agăța cu disperare de acestea, fiindcă, atâta vrea și atâta poate acum. Asta nu înseamnă că va trebui să așteptăm de la ”bătrânii” reprezentanți ai acestui SISTEM soluiția corectă. A-i urâ, a-i condamna, nu face decât să amplifice răul lumii. Noi trebuie să venim cu energia solidarității în jurul unor proiecte pentru TOȚI oamenii planetei, în care să demonstrăm că merităm o lume bună, fericită. Soluțile noastre izvorâte din compasiune, sunt INTELIGENTE iar acestea se vor impune de la sine. În acest sens veștile sunt din ce în ce mai bune. Se estimează că există în lume peste un milion de organizații care acționează în vederea edificării normalității, a prosperității, bucuriei, fericirii, armomiei în lume. Vă imaginați clipa in care toate aceste organizații se vor uni, vor comunica cu ajutorul internetului, a telefoniei, tocmai prin mijloacele cu care SISTEMUL dorește să ne controleze, să ne supravegheze fiecare mișcare ?! Consider, că momentul în care ne vom conjuga proiectele într-un MEGA-PROIECT COMUN, este foarte aproape. Aceasta este FORȚA noastră de neoprit, sfidând toate proiectele criminale puse la cale de către o minoritate îmbătrânită, cu mentalități vetuste, profund egouice, inepte, ea însăși victimă ale propriei inconștiențe. Inexorabil însă, viața își urmează ciclurile firești, nașterea și moartea, se succed fiind extremele aceluiaș fenomen numit VIAȚĂ, iar Existența înlocuiește continuu vechiul cu noul, bătrânii cu tinerii. Nu doresc răul nimănui, nici celor care ne vor răul, dar cursul vieții nu poate fi oprit de nici o ambiție, de nici un scop, de nici o avere, oricât de mare ar fi ea.. Bătrânii sistemului minoritar mor și ei, iar urmașii lor… tinerii, cei care s-au născut în opulență, care au avut parte de cea mai aleasă instrucție, care au avut posibilitatea să vadă realitatea, că oricât de mare ți-ar fi puterea, averea, bogăția, cu ele nu poți cumpăra fericirea și nici iubirea, iar fără acestea viața nu are sens, aceștia nu vor mai vrea să urmeze planurile criminale ale predecesorilor.
ADEVĂRUL , dreptatea, cinstea, atât de mult încălcate, violate, disprețuite, revin în forță, sunt susținute de Univers, care este aliatul  cel mai de nădejde al omului. 
Fiți promotorii acestei atitudini NORMALE, MORALE, adică INTELIGENTE, nu trebuie să întreprindeți nimic excepțional, nu trebuie să ieșiți cu topoarele la luptă. Cu cine să ne luptăm, cu natura noastră, cu semenul nostru, cu Universul?! Este de ajuns să FIM, să fim SOLIDARI, UIMANI, să fim autentici, creativi, spontani, iubitori, adică INTELIGENȚI. Atunci vom fi cu toții LIBERI. Puterea ADEVĂRULUI, a IUBIRII este de neoprit. Avem nevoie de proiecte comune cu implicarea unui număr covârșitor de oameni, trebuie să spunem NU tuturor manevrelor mârșave ale sistemului politic mondial, să ne apărăm din toate puterile mediul, biodiversitatea, să refuzăm să producem și să consumăm produsele contaminate, să ne apărăm resursele solului și ale subsolului, să nu acceptăm vaccinarea forțată a copiilor noștri, să refuzăm în masă ”cipuirea”, să inițiem și să sprijinim invențile ce vor genera prosperitate, acestea sunt doar câteva din atitudinile corecte pe care le putem adopta.
În ciuda a tot ceea ce vedem că acum se petrece rău în lume, totuși, o lume prosperă , fericită, compasională, este perfect posibilă, avem acest potențial. Într-o asemenea lume infracționalitatea va fi o excepție, războaiele complet eradicate, iar menținerea stării de sănătate nu va mai avea factorul de risc maxim, din cauza lăcomiei corporaților industriei farmaceutice și alimentare. Hrana și sănătatea vor fi tot mai mult bazată pe terapiile naturale, homeopatice, medicina tradițională va fi valorificată, iar hrana va fi numai naturală.
Munca va căpăta un cu totul alt concept, fiind mai mult o sevitute asumată cu bucurie din responsabilitate, va fi mai puțină, dar mai eficientă, o eficiență pusă total în folosul societății. Și acum, în finalul acestui ciclu de articole, propunerea pe care vroiam s-o fac, este aceea de a nu ne mai blama semenii, chiar dacă acestia ne doresc răul, de a nu mai răspândi mesaje pesimiste, defetiste, negative, ce ne vor induce acea stare de disperare, de insuportabilitate, pe care oculta mondială dorește să ne-o inoculeze, ca mai apoi, tot ea să vină cu soluția salvatoare(?!) …noua ordine mondială. Nu uitați, Universul ne ascultă, ne respectă și ne dă tot ceea ce ne dorim cu ADEVĂRAT…și toate acestea din IUBIRE. Numai noi suntem răspunzători de răul pe care ni-l facem unii altora din INCONȘTIENȚĂ. Să nu dezamăgim UNIVERSUL din noi și de pretutindeni, iar și iară…să răspundem cu IUBIRE.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la TRANSFORMAREA LUMII A ÎNCEPUT DIN TINE ! (4).

  1. Cornelia zice:

    Multumesc pentru articole.

  2. Iosif zice:

    Îmi place acest articol pentru ca L-ai mentionat pe Hristos, Fiul omului, Singurul prin care orice om poate descoperii pacea, fericirea si nemurirea, urmându-L îndeaproape pâna la sfârsit !
    Fii binecuvântat, Suflete !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s