De la …”BANUL, OCHIUL DRACULUI”, la… ”CIP-ul, DRACUL GOL”.

brain

Motto :

Faptele născute din iubire sunt singurele care se pot considera cu adevărat fapte etice, morale.

 Banii au apărut acum aprox. 2.600 de ani, moment în care, putem spune, că a început capitalismul, un concept, care continuă și astăzi. Rapid banul, a devenit mijlocul sclavizării omului de către om, al unei minorități în detrimentul unei imense majorități. De atunci și până astăzi, acest proces s-a tot accelerat, până am ajuns acum la o polarizare a lumii absolut inacceptabilă, generând dezechilibre uriașe la toate nivelurile și structurile vieții, acestea fiind puse pe baze discriminatorii, care încurajează o concurență a cărei temelie, la rândul ei, are reguli false. Egoismul, al cărui corolar este LĂCOMIA, a determinat apariția celor care au început să acumuleze bani, generând un SISTEM dependent de bani, iar stăpânii banilor au devenit stăpânii lumii. Ca urmare a acestei situații iraționale, dezechilibrele la toate nivelurile vieții politice, sociale și economice, confuzia generalizată, exploatarea, conflictul, terorismul, violențele, culminând cu războiul, au devenit un mod de viață generator de mari inechități și suferințe, pentru imensa majoritate a oamenilor. În paralel cu sclavizarea, cu lipsa de respect a semenilor unii față de alții, se manifestă aceiași atitudine inconștientă față de întreg mediul vital : pământ, aer, regnuri, în general.

Cum spuneam, stăpânii banilor, care sunt de fapt stâpânii lumii, stăpâni lacomi, care și-au pierdut cu desăvârșitr orice urmă de umanitate, își tot perfecționează mijloacele de control asupra noastră, a sclavilor. Astfel, individului, aflat în afara sferei puterii, i se prefigurază o nouă și ultimă formă a sclaviei, aceea de a fi transformat, cu ajutorul tehnologiei de vărf, în ”cyborg”. Această tehnologie există, iar experimental funcționează. Practic toată procedura este pe cât de simplă, pe atât de păguboasă . Ea se rezumă la implantarea unui ”cip”, cât un bob de grâu, pe care un medic îl implantează în mână, cu un ac gros, iar durerea resimțită este infinit mai mică, decât aceea în care urmează să fii transformat. Bineînțeles, că există un întreg ”studiu” manipulator, în care suntem informați doar despre beneficile acestui cip. Ni se spune , că în fapt este doar un înlocuitor de cartelă magnetică de aproape orice fel. Este o capsulă de sticlă cu trei cipuri pe standarde diferite care pot înlocui cartele magnetice și cipuri NFC(comunicare în câmp apropiat) cum sunt cele de pe telefon sau din brelocurile pe care le folosim la interfon. Avem deja zeci de cipuri NFC la birou sub formă de stick-ere sau brelocuri care fac aproximativ același lucru dar acelea trebuie lipite pe ceva sau atârnate de cheile de care voiam oricum să scapăm. Un cip încapsulat în sticlă și implantat sub piele nu se pierde…dar ne ”pierdem” definitiv calitatea de om, iar asta nu ni se mai spune.

În aceiași arie a manipulării ”pozitive”, mai aflăm despre cip-ul ”experimental” , că ne putem scrie declarații de dragoste și jurăminte pentru persoana iubită, pentru că cipul suportă și câteva zeci de cuvinte în format text. Mai poate bloca și debloca telefonul mobil iar informația de pe el este criptată încât să nu poată fi furată, că poate înlocui cardul bancar, că și el are cip. Cipul de pe el comunică cu telefoane și tot felul de cititoare compatibile doar printr-o antenă. Antena e mică așa că primește energie de la cititoare doar dacă acestea sunt la câțiva milimetri distanță. Așadar se activează și răspunde cititoarelor care sunt apropiate de el pentru citire. Tot în sfera a ceea ce se avem voie să știm despre cip, mai putem afla că : are frecvența – 13.56MHz ISO14443A & NFC Type , NTAG216 RFID – acesta e standardul tehnic industrial.

Memorie – 7 bytes UID and 880 bytes of user read/write memory – adică are o serie unică și poți scrie pe el texte, cifre parole sau comenzi în limita a 880 de semne, echivalentul a vreo 5 SMS-uri dacă vrei.

Durata de viață – 10 ani. Poate fi rescris de 100.000 de ori – neavând baterie, nu se încarcă dar senzorul se uzează la scriere și citire, ca orice sculă.

Capsula: 2.1mm pe 12mm Schott 8625 bioglass cu material epoxy ne-toxic – adică nu afectează sănătatea și nu reacționează cu corpul uman. Sticla schott e folosită și în medicină și în bucătărie spre exemplu.

Ni se mai livrează drept ”avantaje”, faptul că nu ne vom mai pierde copii, că vom putea să ne monitorizăm tratamentele medicale, că nu vom mai avea ”grija” banilor,că vor putea fi monitorizați infractorii, că…că…că…

Dar, cu siguranță există cip-uri și mai evoluate, de care oricum nu vom afla detalile care ne transformă în …zombii. Cipul actual RFID e joacă de copii față de cel prefigurat să ne fie implantat la scară globală, dar asta, numai după ce vom fi mai puțini în lume și asta nu pentru a se economisi cip-uri, însă, pentru cele câteva sute de mii de ”stăpâni ai lumii”, nu este nevoie de atât de mulți…sclavi  cât suntem acum. La asta ”lucrează” acum SISTEMUL, cu ajutorul neprecupețit al industriei farmaceutice, alimentare și mașinăriei de război.

Dar să aprofundăm partea întunecată a lucrurilor…

Acest cip ar putea fi folosit pentru a conecta trupurile utilizatorilor într-o “matrice”, pentru a deveni noduri în plasa de informatii globală, o unitate economică și de calcul care ne leagă fizic corpul de complexul farmaceutic-industrial-financiar.

Atenţie însă, cipurile nu trimit date doar la dispozitivele pe care le controlăm ci şi la imense baze de date cu informaţii despre utilizatorii de RFID, precum date personale, adrese, istoric al datelor medicale etc. baze de date controlate de guverne, de corporaţii şi care, experienţa dovedeşte, pot fi sparte de hackeri oricând.

Microcipurile incorporabile în om sunt învelite într-un înveliş organic ce le face uşor de acceptat de către corp însă, şi foarte greu de extras, odată integrate în ţesutul uman. Să nu uităm, că mai există riscul ”infectatării” cu un virus de computer…

Se va schimba chiar esenţa a ceea ce înseamnă să fii om, cu efecte total imprevizibile. Chiar astăzi oamenii cu greu mai pot interacţiona în societate, dacă nu au un telefon mobil. Implanturile umane vor avea un parcurs similar. Va fi atât de ”dezavantajos”(?!) să nu ai un astfel de implant, încât este esenţial să fie obligatoriu .

Mai mult, ne îndreptăm spre o societate de tip Big Brother în care se doreşte ca oamenii să poarte instrumentul prin care sunt spionaţi chiar în trupurile lor. Guvernele şi marile corporaţii vor avea posibilitatea să urmărească acţiunile şi mişcările oamenilor, şi să îi încadreze în diferite categorii socio-economice, politice, rasiale, religioase sau grupuri de consum, pentru ca în final să ajungă să-i controleze., Asta ete adevărata miză, iar oamenii vor fi forţaţi sau constrânşi să aibă un implant.

Déjà sunt lansate pe piață alte câteva scenarii posibile : microcip implantat in creier și cip implantat la nașterea fiecărui om.

Ce fel de impact are renuntarea zilnică la dreptul de alegere conștientă și responsabilă? Ce fel de mediu crează acest refuz al libertății de alegere ? Cum pot cei care nu pot fi responsabili pentru ei inșiși să fie responsabili pentru civilizație? Acestea…nu sunt întrebări retorice.

Aceastea toate reprezintă o dovadă, că tâmpirea oamenilor se produce arareori numai din vina SISTEMULUI, a inovatorilor unei tehnologii, de vreme ce există o piață care se potrivește cu nivelul de inconstiență pe care produsul este conceput să-l satisfacă.

OARE… MAI ESTE NECESAR SĂ VĂ REAMINTESC NEVOIA DE A CONȘTIENTIZA REALITATEA ?!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politikie, România şi drobul de sare și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s