APEL la TREZIRE !!! (1).

tmp688763177650880514

Motto : 
Ori de câte ori simți nevoia să bați puternic din aripi, nu ezita… bate puternic din aripi….

Observ, cu o îngrijorare crescîndă și multă tristețe, chiar dacă înțeleg, modul IRESPONSABIL în care ne comportăm atât față de noi înșine, de semenii noștri, cât și față de mediul vital, de Univers, cum ne lăsăm târâți de valul vieții, inerți, fără nici un fel de reacție, sau cu palide reacții. Reacțile noastre, dacă sunt(?!), sunt doar puseuri viscerale de revoltă, care se sting imediat, cuprinse și înecate fiind de valul uriaș al ”problemelor” de rutină, de fiecare zi, imediate, punctuale. Acestea ne-au cuprins în totalitate, încât ne este practic imposibil să mai realizăm CAUZELE profunde ale tuturor dezechilibrelor vieții noastre, fie că vorbim de cele sociale, economice, politice , sau religioase. Și, ca o culme a acestei ”paralizii” devenită endemică, stă un fapt incredibil, dacă nu ar fi o realitate de necontestat : TOT ceea ce ni se petrece, toate dezechilibrele ce ne destructurează viața, cauzele suferințelor noastre…de fiecare zi… toate acestea sunt la VEDERE, nimic nu este ascuns, nimic imprevizibil, nimic ocult. Nu numai, că nu vedem pădurea de copaci, dar suntem în ”pom”… și nu vedem pădurea. Nu este incredibilă orbirea, paralizia, INCONȘTIENȚA noastră?! Este o întrebare evident retorică. Această inconștiență, este cu atât mai mare, cu cât VERBALIZĂM răul, suntem locvaci, plini de mânie revoluționară, iar când devoalăm cauzele aparente sau reale ale acestuia, despicăm firul în patru, șase, sau opt, chiar a devenit o perversitate masochistă răsucirea cuiului în rana veșnic deschisă a nemulțumirilor, dar totul se rezumă la ATÂT(?!). Ne răcorim verbal(?!), mai tragem o sudalmă la adresa unuia sau altuia dintre presupușii ”vinovați” și cam atât. Este drept, atunci când răul, ne afectează în mod direct, avem reacții în care lamentațile devin patetice, dar se sting la fel de repede luate de valul altor și altor ”probleme” și iarăși… cam ATÂT(?!) se petrece. Nu voi repeta nenumăratele motive pentru care ar fi fost și este NORMAL să ACȚIONĂM, nu doar să REacționăm…am tot făcut-o până acum și totuși…să le reamintim.
Am descoperit(?!) că prin vaccinarea ”obligatirie” se urmărește de către SISTEM, atât câștigul material, cât și reducerea populației, adică genocidul. Buuun…(?!). Știm(?!), că în general, industria medicamentelor urmărește ”cam” același lucru. Buuun…(?!). Știm(?!), că industria alimentară aruncă pe piață produse alimentare cancerigene, pesticizate, aditivizate, modificare genetic, care urmăresc NUMAI câștigul material punându-ne viețile în pericol. Buuun…(?!). Vedem(?!), cum pădurile sunt defrișate, cum solul și apa sunt otrăvite, cum mediul vital ne este distrus cu pași din ce în ce mai mari, cum industriile poluează , toate acestea punându-ne viețile în pericol. Buuun…(?!). Vedem(?!), cum industriile, în general, aruncă pe piață produse intenționat cu ”uzură morală”, o crimă la adresa mediului și a ”buzunarului” cumpărătorului. Buuun(?!). Vedem(?!), cum politicienii lumii pun la cale conflicte, violențe, războaie, care generează terorism, moarte, suferință, pierderi materiale. Buuun…(?!). Vedem(?!), cum aceiași politicieni fac legi autoreferențiale, pun la care conspirații (ultima, este aducerea islamiștilor în Europa), fură, trădează, sunt corupți, sunt cei care, de fapt, reprezintă cozile de topor ale SISTEMULUI MONDIAL, care generează TOATE aceste anormalități. Buuun…(?!). Vedem(?!), cum slujitorii bisericilor lumii se declară de partea iubirii, compasiunii, nobilelor trăiri, dar de fapt pun la cale dezbinarea oamenilor, ”credința” reprezentând o afacere uriașă de pe urma căreia se tot îmbogățesc și conspiră cu politicul în vederea spolierii celor mulți. Buuun(?!). Vedem(?!), cum viețile noastre nu ne aparțin, cum suntem prinși în capcana multor nevoi inventate, cum nevoile naturale ne sunt taxate, sau ignorate, cum muncim din ce în ce mai mult, pentru tot mai puțin, cum grija vieții de mâine, sau chiar a prezentului este tot mai mare, cum teama, instabilitatea, suferințele sunt tot mai copleșitoare. Buuun…Vedem(?!), cum concursul, competiția, concurența au devenit acerbe, sunt promovate și generează conflicte false între ”unicități” incomparabile, dar cu care ne lăsăm manipulați, divizați. Buuun(?!). Vedem(?!), cum lumea se polarizează pe zi ce trece tot mai mult, între extem de bogați și tot mai săraci. Buuun(?!)… 
”Știm” toate acestea…dar le VEDEM oare cu adevărat, le CONȘTIENTIZĂM cu ”mintea/inimă”?! Și dacă DA…este bine ?! Dacă le vedem, le știm și nu este bine …DE CE ACCEPTĂM o asemenea stare de lucruri INACCEPTABILĂ fără să ACȚIONĂM, fără măcar să REacționăm, fără a face NIMIC, în afară de a ne lamenta, de a constata, a inventaria, a clasifica mulțimea dezechilibrelor ?!
Va continua…
N.B.
Să nu crezi nimic din ceea ce auzi sau citeşti, nu contează cine a spus-o sau scris-o, să crezi doar dacă rezonează sau face sens cu tine.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s