ÎNCEPUTUL UNEI ERE ! (2).

sunrise
Aparent suntem prinşi într-un cerc vicios, în care VEDEM că SISTEMUL este nefuncţional, exploatator, generator de anormalitate şi totuşi ne lăsăm prinşi în sistem, cooperăm cu acesta, iar mulţi caută să fie cooptaţi de sistem în poziţii cât mai avantajoase material…Pe orice parte vom întoarce problema, tot la “avantaj”, la ”profit”, la ”lăcomie” ajungem, tot la ”material”, tot la BANI, care ne crează FALSA iluzie a siguranței, a LIBERTĂŢII, a FERICIRII, o libertate implantată în genomul Existenţei, dar care nu poate fi cumpărată. Nu poți avea siguranță, nici fizică nici psihologică, generând nesiguranță, grupări care luptă între ele pentru tot mai mult, pentru a se ”asigura” de un viitor ”sigur”. Nu poți fi fericit ”luptând”, indiferent de motivul luptei. Nu poţi fi LIBER/înlănţuit , indiferent cum se cheamă natura înlănţuirii. Poţi fi înlănţuit atât material, cât şi religios, nu contează natura lanţurilor. SISTEMUL, fie că este format din oameni aflaţi în vârful piramidei, fie că se află la baza acesteia, cu TOŢII SUNT ÎNLĂNŢUIŢI, iar oriunde s-ar afla vor fi în continuare nemulţumiţi, vor fi suferinzi. Dacă, cei aflaţi la baza piramidei puterii/bogăţiei aparent luptă pentru o viaţă MAI “bună”, de ce credeţi că luptă cei din vârful piramidei, care parcă(?!) ar avea de “toate”, dar care, de fapt, sunt mai nemulţumiţi decât cei aflaţi la baza piramidei?! După “logica” raţiunii(?!) noastre, cei din VÂRF, unde vor să ajungă TOŢI cei aflaţi pe diferitele trepte ale piramidei, ar trebui să fie cei mai FERICIŢI, cei mai LIBERI, cei mai împliniţi, cei mai realizaţi oameni, dispunând de o avere/putere practic TOTALĂ, acolo sus acumulându-se toată bogăţia obţinută prin exploatarea celor aflați la nivelurile inferioare ale piramidei. De fapt cei din vârful piramidei sunt cei mai stresați, cei mai tensionați, cei mai îngrijorați, cei mai temători, cei mai nefericiți dintre toți ocupanții piramidei. Ei se află într-o permanentă luptă cu ei înșiși (cu nevoile lor REALE NEÎMPLINITE, dar pe care nu și le cunosc), cu nevoile inventate, care țin de siguranța psihologică, luptă între ei, pentru a deține controlul și cu toții luptă împotriva miliardelor de oamenii, care alcătuiesc treptele de mai jos ale piramidei, oameni care vor să le ia averile și locul. Ei sunt nevoiți să urzească în permanență planuri malefice de control asupra celorlalți, în paralel să-și preserve averea și să și-o sporească necontenit, la infinit(?!). deoarece ego-ul, lăcomia, nu au limite. Cei de la baza piramidei și cei aflați pe treptele acesteia, sunt nefericiți, dar cred că dacă vor avea mai mult, tot mai multă bogăție/putere/prestigiu, dacă se vor înălța tot mai sus în spre vârful piramidei, vor fi FERICIȚI. Cei ce nu se mulțumesc să aibă, când au, un milion de euro, nu vor fi mulțumiți cu ORICÂT ar avea. Așa funcționează ego-ul, care în mod fundamenral este lacom și de care ”suferă” întreaga omenire, cu extrem de rare excepții.
Vedem, că de fapt întreaga omenire se află sub imperiul aceloraș dorinți pur egotice, iar ceea ce-i deosebește în mod esențial pe unii de ceilalți, este măsura acestui ego deșertificator, izolaționist. De fapt nu OAMENII se războiesc între ei, se războiește o construcșie mental prihologică falsă, este o luptă între EGO-uri. Desigur, această situație nu este de azi de ieri, ego-ul preluând controlul FIINȚEI încă din vremuri imemoriale. Nu îmi propun să deslușim care a fost momentul în care omenirea a făcut o cotituiră greșită intrând sub controlul ego-ului, dar va trebui să vedem ce este de făcut plecând de la acest FAPT.
Dar să ne reamintim ”faptele” ego-ului, cu care operăm INCONȘTIENT clipă de clipă. Inconștiența începe încă din preventoriul familial al celor 7 ani ”de acasă”, unde părinții își vor educa copiii după chipul și asemănarea lor, care la rândul lor au fost educați de părinți, care la rândul lor…și lanțul se pierde în negura vremurilor. De fapt copiii sunt educați după chipul și asemănarea lumii noastre, pentru a face față acestei lumi hâde, pentru a se adapta criterilor acesteia…Astfel se perpetuează o ștafetă a unei dresuri ortăvite transmisă de la o generație la alta în mod inconștient, criminal. Tot progresul omenirii a fost și este doar unul tehnico-științific, chiar și acesta fiind alterat de către ego. Astfel, toate invențile folositoare omului, care să-i asigure condiții de viață tot mai bune, sunt taxate, sunt contorizate de ”sistem”, adică de către cei care s-au instalat la conducerea acestuia în folos propiu, fără nici un merit, prin forță, manipulare, minciună și mărimea ego-ului. Energia ”liberă”, care nu costă, nu este lăsată…”la liber”, este împiedicată să devină funcțională. TOTUL a ajuns să ”coste”, toate ”binefacerile” sunt taxate de ”sistem” , de camarila și trepădușii acestuia. Ne sunt inventate nevoi false, care ne spoliază câștigurile obținute prin muncă și așa exploatată de ”mașinăria infernală” a sistemului, dar ne sunt taxate și nevoile vitale. SISTEMUL, reprezintă nu doar VÂRFUL piramidei, unde se urzesc cele mai macabre planuri de înrobire a celor aflați pe diferitele trepte ale acestei piramide, SISTEMUL ESTE INSĂȘI ACEASTĂ CONSTRUCȚIE FALSĂ, această piramidă a rușinii, a suferinței, a INCONȘTIENȚEI, condusă de către EGO, un ego aflat în proporții diferite în FIECARE membru al acertei piramide. ”Mărimea” ego-lui, cimentarea acestuia în mințile condiționate, este de fapt măsura INCONȘTIENȚEI fiecăruia dintre noi.
Când va înțelege FIECARE dintre NOI, cu mintea/inima din dotare, când FIECARE va CONȘTIENTIZA EL ÎNSUȘI această piramidă FALSĂ de jos și până sus, in care ORIUNDE s-ar afla pe treptele ei, este de fapt un SCLAV al EGO-ului, ego care NU ESTE ”OMUL”, NU SUNTEM NOI CEI ADEVĂRAȚI, NU NE REPREZINTĂ…. atunci și NUMAI atunci, ELIBERAREA FIINȚEI se va produce, atunci și numai atunci, calitatea de OM își va fi atins prima treaptă a potențialităților sale. Atunci și NUMAI atunci…este anul ZERO al UMANITĂȚII, al ZBORULUI. Atunci/ACUM…este ÎNCEPUTUL UNEI NOI EREI !
Va continua…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politikie, România şi drobul de sare și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s