Despre imunitatea …FIZICĂ și ”METAFIZICĂ”. (2).

 

земля

Revenind, spuneam, că după natura gândurilor noastre ne vom poziționa pe o lungime de undă corespunzătoare acestei naturi, iar dacă INIMA, cu energiile ei superioare și calitativ și cantitativ vibrației gândurilor, nu am ”descoperit-o”, atunci natura vibraților noastre, este de o frecvență joasă. În această stare vibrațională, vom rezona cu cei de o seamă cu noi, vom atrage asupra noastră diferite forme ale ”răului” cu care rezonăm.

Probabil că mulți ați auzit de : ”vrăji”, ”farmece”, ”deochi”…Ce-or fi acestea?! Sunt interpretări empirice ale manifestărilor vibrației de joasă frecvență, cu care rezonăm la un moment dat și care ne pot influența în mod malefic. Când, spre ex. suntem cuprinși de resentimente de furie, de ură, acestea ne coboară foarte mult vibrația, rezonând cu resentimentele, cu furia și ura …lumii. Atunci stările noastre negative se amplifică cu ale celorlalți de același fel, astfel devenim vulnerabili. În această stare purem fi manipulați de ura, de resentimentele celor care ne vor răul, iar ”profesioniștii transmirerii răului…”vrăjitoarele”…ne ”deochează”, adică ne introduc informații distrugătoare ale câmpului eteric, ale biocâmpului, care ne vor destrucrura corpul fizic, inducându-ne boala. În egală măsură, când ne vom înconjura de gânduri de ură, de furie, acestea au același efect asupra propiului biocâmp, atrăgând din Univers, vibrații de ură și furie emise de cei care se află pe aceiași lungime de undă vibrațională cu noi, dar şi noi, la rândul nostru, vom influenţa negativ pe alţii(păcatul cu gândul).

Dacă vom manifesta o stare NORMALĂ : iubitoare, generoasă, de bucurie, de fericire…vom atrage din Univers vibrații benefice corespunzătoare acestor vibrații înalte. Aceasta este starea de SĂNĂTATE trupească/mintală/sufletească, aceasta este starea ARMONICĂ. Astfel, suntem IMUNI pentru vibrațile joase, de ură, de furie, resentimentare și…de boală trupească/mintală/sufletească.

Este important să știm modul cum natura gândurilor, stărilor  noastre, ne pot vulneribiliza, sau IMUNIZA.

Practic, acum oamenii se află sub controlul generatorului de vibrații de joasă frecvență : EGO-ul. Acesta aparține minții, este acea construcție psihologică falsă, izolaționistă, lacomă, dominatoare, căreia, dacă nu i se face pe plac…va degenera imediat în frustare , ca mai apoi să defuleze în resentimente, iar ura, furia, violența, fiind practic de neoprit. Urmăriți-vă, cu o atitudine de MARTOR, atunci când cineva, un necunoscut/cunoscut vă etichetează cu o invectivă, când sunt proferate delațiuni la adresa dv. , repet, observați, ce se petrece ÎN dv.  ATENȚIE !  Nu ”săriți” să-i răspundeți cu aceiași monedă, sau cu una și mai și, ca să vadă(nemernicul) cu CINE are de a face…NU, doar OBSERVAȚI cum inima începe să bată mai repede, cum sângele vă inundă, cum o clipă nu mai vedeți nimic în jur, cum furia începe să urce, și urcă și urcă…  ATENȚIE ! Nu contează, dacă sunteți îndreptățit să vă simțiți nedreptățit…Nu contează , că (nemernicul) nu are dreptate. AȘTEPTAȚI și OBSERVAȚI  CINE se simte jignit/jignită? Imaginea, numele , poziția socială ? Dar,  nimic din toate acestea nu SUNTEȚI dv. cu adevărat, nu vă reprezintă. Toate acestea aparțin  EGO-ului.  Când vă identificați cu ceea ce nu sunteți, cu EGO-ul, sunteți vulnerabili, manipulabili, sunteți la cheremul celorlalți. Păi… dacă ”cineva”…”oricine”…de aiurea, cu o vorbă vă poate scoate din minți, din confortul dv. , vă poate induce ura, furia, resentimentele, înseamnă că puteți fi oricând ”vrăjit”…”deochiat” , manipulat, că vibrația dv. este joasă, că boala, suferința, confuzia vă pot cuprinde oricând sunteți astfel.

Când la rău răspundem cu rău, acesta ni se va întoarce în mod automat. De ce ? Deoarece Universul este o Unitate indestructibilă, în care nu există…DOI. Și atunci, când faci rău, cui faci, dacă nu există…DOI ?!… ȚIE  ÎNSUȚI !

Iisus spune, că la rău, trebuie să răspunzi cu bine, iar ca să fie pe deplin înțeles, spune…că atunci, când primim o palmă, să întoarcem și celălalt obraz. Când întorci celălalt obraz…nu mai poţi fi manipulat, nu mai reacţionezi din ego. A întoarce celălalt obraz înseamnă refuzul de a intra în jocul celuilat, care vede că nu are cu cine lupta…care nu mai are putere, sens, deoarece furia noastă îi dă motivaţia, “puterea” să lupte. Nu este o exagerare. Această atitudine este  ”făcătoare de pace”, transmite Universului un semnal clar de pace, care se va întoarce cu o purere inmiită, amplificată de rezonanța cu binele Universal, cu Legea armoniei.

Încercați să procedați astfel, când vă simțiți nedreptățit. Fiți doar în stare de ATENȚIE totală, martorul situației ivite, nu vă identificați cu cine ”credeți” că sunteți, nu vă fie teamă să cădeți de ”prost”, cum vă zice ego-ul. Fiți RELAXAȚI, calmi, chiar compasionali (întoarcerea celuilalt obraz) și veți avea o REVELAȚIE ce vă poate schimba complet atitudinea față de viață. Veți VEDEA că invectiva, sau ”potopul” de invective, NU VĂ SUNT ADESATE  DV. Vibrația dv. spirituală, în urma aceastei atitudini, este pe o lungime de undă superioară celei emise de către delator. Sunteţi imun. Pur și simplu nu vă sunt adresate direct  DV., ele sunt adresate Universului, ele arată starea în care se află ”delatorul”, vă poate spune multe despre confuzia acestuia. Atenţie! Analizaţi-vă eventuala “răspundere”, eventualul act provocator la adresa preopinentului şi în nici un caz nu daţi curs acestei confuzii ivite (paie pe foc). În acea clipă singura stare ce vă va cuprinde va fi de MILĂ față de semneul dv. aflat în suferință şi veţi simţi nevoia să-i săriţi în ajutorul. Pare ciudat, sau greu…la început. ÎNCERCAȚI, fără să fiți sfidător, fără să vă simțiți ”superior”…pur și simplu FIȚI PREZENT, ATENT, MARTOR. În urma unui astfel de comportament, cel aflat în culpă, este posibil să aibe el însuși o revelație, atunci când nu-i veți ”hrăni” furia cu furie…ura cu ură, nebunia cu nebunie.

Fiţi COMPASIONALI şi vibraţia dv. spirituală va fi la cote înalte, la cote unde vibraţile inferioare, malefice, nu au acces.

”Fericiți făcătorii de pace”…de IMUNITATE…

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s