CÂMPUL CUANTIC  ŞI APA. (2).

 

rugaciune

La nivel molecular apa crează structura AND-ului, iar spirala AND-ului crează structura proteinelor. Sămânţa, embrionul îşi începe viaţa în apă, iar aceiaș  apă care ”asistă” la agresiuni, la experienţe nucleare, va fi purtătoarea unor energii negative extrem de periculoase pentru om, animale şi plante. Apa poate fi otravă sau medicament pentru organism, în funcţie de încărcătura ei energetică, benefică sau malefică.

Apa supusă muzicii şi îngheţată rapid va cristaliza în funcţie de natura muzicii. Beethoven, Mozart, Bach va cristaliza apă în forme armonice, iar Heavy –rock va cristaliza apa  dizarmonic.

Într-un experiment s-au pus în 3 pahare câte un pumn de orez şi apă. Timp de 3 luni primului pahar i s-a spus : ”mulţumesc”, celui de al doilea i s-a spus : ”eşti un idiot”, iar cel de al treilea pahar a fost tratat cu totală indiferenţă. După 3 luni în primul pahar orezul a anceput să fermenteze, în al doilea pahar orezul s-a inegrit, iar în cel de al treilea orezul a putrezit. Se pare că indiferenţa reprezintă răul cel mai mare.

 

ATENŢIE ! Când emitem gânduri negative ne poluăm propria apă din corp.

Dacă împărţim apă dintr-un vas în două vase şi unul dintre vase va fi supus unor câmpuri magnetice (ex. microunde), apa din celălalt vas va capăta propietătile apei din vasul care a fost supus influenţelor. Distanţa dintre vase este irelevantă. Apa are o memorie fotografică şi poate fi impregnată cu energii extrem de subtile, fără să conteze distanţa. Se pare că este unul dintre secretele comunicării de la distanţă dintre oameni, când apa realizează un transfer de informaţie.

Este clar, suntem legați de întreg Cosmosul şi ceea ce facem sau gândim va influenţa întreg Universul. Universul se comportă ca un organism perfect, care comunică continuu cu părţile sale componente. Pe Pământ apa joacă acest rol de schimb de informaţie.

Însăşi clima pe Pământ depinde de stările, de ”dispoziţia” apei. Unele popoare au credinţa, că prin anumite practici ritualice pot influența vremea, iar aceste ritualuri de fapt se bazează pe aceiași putere a CREDINŢEI ce poate influenţa apa. Această influenţă nu este vreo intervenţie a vreunei Divinităţi, este pur şi simplu declanşarea unui mecanism aflat la înde”sufletul” tuturor. Cu siguranţă, că puterea gândului poate declanşa procese globale.

Pe Pământ apa potabilă disponibilă este sub 1%, iar peste un miliard de oameni n-au acces la o sursă sigură de apă potabilă. Cca. 5 milioane de oameni mor anual din această cauză. Dacă nu vom avea mare grijă de apa noastră cea de toate zilele, în viitor se prefigurează un conflict mondial. 10 milioane tone de petrol se scurg anul în ocean poluându-l. Sunt ingropate zeci de mii de containere cu deşeuri radioactive. În ocean sunt deversate deşeuri industriale. Toate acestea modifică calitatea apei, a memoriei acesteia.

Pământul a apierdut 35% din vegetaţie, iar forţa uraganelor s-a dublat, ca să nu mai vorbim de numărul tot mai mare al acestora. În general, numărul dezastrelor naturale este într-o creştere îngrijorătoare.

Devine tot mai evident faptul, că toate aceste anomalii sunt rezultatul conduitei individuale greşite a oamenilor. Fiecare gând, fiecare emoţie transmisă devine parte integrantă din mediul energo-informaţional general. Gunoaiele informaţionale otrăvesc apa, memoria acesteia, iar dacă apa va ”înebuni”, cu siguranţă asta va fi apocalipsa.

Din fericire apa are capacitatea de auto-purificare şi asta se petrece prin evaporarea şi condensarea acesteia, prin îngheţare şi topire. Atunci apa îşi menţine structura de baza susţinând totodată viaţa.

Simbolul botezului în apă, de fapt este un ritual care acordă apei rolul purificator.

Infracţionalitatea sau conduita corectă a oamenilor este strâns legată de natura energetică, de comportamentul lor.

 

Experimental s-a constatat că există o combinaţie fericită alcătuită din două cuvinte purificatoare. Acestea sunt : IUBIRE şi RECUNOŞTINŢĂ.

Universul este creat de către ” ABSOLUT ”, de către SURSA care a generat toate manifestările văzute şi nevăzute, iar noi suntem o parte a acestui ABSOLUT. Suntem în cea mai mare parte alcătuiţi din apă, iar fiecare gând/cuvânt este o picătură de apă, o sursă de informaţie.

Nu ne rămâne decât să întoarcem ABSOLUTULUI  toată IUBIREA şi RECUNOŞTINŢA noastră.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la CÂMPUL CUANTIC  ŞI APA. (2).

 1. iosif, zice:

  „Adevarat,adevarat îti spun ca,daca nu se naste cineva din APA si din DUH,nu poate sa intre în ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU .”
  Eu cred aceste Cuvinte,si le asimilez în suflet ca o conditie imperativa a începerii procesului de integrare în ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU. Nasterea din nou,nu este ceremonia traditionala a imersiunii ,ci este rezultatul credintei autentice,totale ale fiintei rational-sentimentale,în CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU,prezent intrupat,DOAR prin FIUL OMULUI ,HRISTOS ISUS.
  E credinta mea personala,si nu am intentia sa conving pe nimeni sa o adopte.
  Cu toata dragostea si stima ,Iosif.

  • calinakimu zice:

   Iosife…SUNTEM ÎN ÎMPĂRĂȚIE, dar tu o cauți aiurea…Repet…lasă papagaliceala, înregimentarea și ieși la LUMINĂ, intră în viață, ia-o în pipt și nu te mai da în dosul cărților sfinte, în dosul popilor, în dosul cultelor religioase. FII RELIGIOS,adică IUBITOR, adică OM ÎNTREG !
   Lasă stima și dragostea de fațadă, aia prin Iisus sau biserică, FII ASTFEL !
   De ce crezi că ar interesa credința ta personală pe cineva? Ar trebui să ai argumente sustenabile, nu să vii cu citate de acum câteva mii de ani, valabile pentru ignoranți.

   • iosif, zice:

    „calinakimu”,eu nu-mi permit sa accept doctrina ta personala,sau al oricarui alt om,în defavoarea ADEVARULUI,trait,experimentat,perceput din plin în fiinta mea „înregimentata”.Am remarcat refuzul tau si teama nejustificata de acceptare a Cuvântului lui Dumnezeu,întrupat în HRISTOS.
    Credinta aceasta nu este „personala”,ci este o manifestare UNIVERSALA,si în curând vei vedea rezultatele ei benefice la scara planetara.
    BIBLIA este REPERUL UNIC spre IMPARATIA LUI DUMNEZEU! DE LA „GENESA” la „APOCALIPSA”,este descrisa istoria omenirii,iar cei ce vor sa cunoasca viata autentica si sensul de A FI,o vor putea face DOAR prin CUVINTELE EI SFINTE ,PLINE DE ADEVAR SI VII, ORICE ALTE CAI SUNT RELATIVE SI ÏNSELATOARE.
    Cu IUBIRE si STIMA …Iosif

   • Ele zice:

    ati citit biblia cap coada? (doar o curiozitate)

   • calinakimu zice:

    Vorbești ca un ROBOT. Habar n-ai despre D-zeu…este evident, deoarece percepția nu-ți aparține, nici n-ar fi posibil așa ceva, tu cauți unde nu ESTE. Faptul că vă înregimentați în tot felul de culte, nu înseamnă decât discriminare și conflict. Fieare cult zice că deține adevărul unic, universal. Este o nebunie…Iisus sau Budha ȘTIU despre ce vorbesc, dar imitatorii bat câmpii, ei vor să ajungă la adevăr pe spinarea altora. Când spui că biblia, sau vedele, sau coranul sunt repere unice, generezi conflict, război. Uită-te ce-ați făcut cu omenirea asta, voi așa zișii credincioși… un câmp de luptă, iar el este CUANTIC. Vă dați în spatele cuvintelor sfinte și în numele lor judecați pe alții, îi condamnați că nu cred îm elucubrațile voastre. Vrei să crezi…fă-o în TĂCERE, doar a fi creștin este cea mai mare jmecherie, ești deținătorul adevărului unic. Dacă ești brahman…la fel…și asta este valabil pentru toți înregimentații. Dar voi de fapt știți că nu știți și atunci vreți să vă impuneți cu forța credința acuzându-i pe toti ceilalți că sunt rătăciți.
    TRZEȘTE-TE !!!

 2. iosif, zice:

  La un moment dat,am încercat ,însa nu a functionat,deoarece nu se lega nimic,iar eu cred ca aceasta CARTE A VIETII,este „scrisa” în A.D.N.-ul fiecaruia dintre noi,trebuie doar citita si redescoperita,în adîncul fiintei noastre ETERNE. Este „comoara ” ascunsa ,pe care putini o gasesc cu adevarat,deoarece cere multa munca si sacrificii,mai cu seama cercetarii profunzimii CUVINTELOR care sunt descoperite doar de „UNGEREA” DUHULUI SFÂNT,obtinuta doar de „cei cu inima curata” (sinceri)…:)

  • calinakimu zice:

   Bla…bla…bla…Astea nu sunt argumente…

  • Ele zice:

   :)…bine…no…serios….cu un pic de rabdare o sa reusiti, sa observati ca povestile se repeta sub nume diferite, ca sa nu mai spun de protejatii lui Dumnezeu care nu sunt mai presus deloc decat restul … si atatea alte lucruri interesante…..pai daca vorbiti asa, fara un pic de cercetare, o sa cred ca defapt faceti misto pe aici pe bloguri, ca sa scoateti oamenii din pepeni si sa va hraniti cu energia lor 🙂

   • calinakimu zice:

    De unde ai dedus că nu cercetez, că nu sunt preocupat de cele ce le susțin.?! Am citit și Biblia și Coranul și Vedele…DAR fiecare este nevoie să decopere biblia și coranul său TRANSFORMATOR…ASTA susțin. În ceea ce privește vampirismul energetic fii liniștită. Sunt energii mai mult decât suficiente pentru toată lumea…Faptul că unii își ies din pepenii… prejudecăților…foarte bine, este de dorit. Chestia cu presupusul…”mișto”…este la mișto.

   • Ele zice:

    iosif :))))))))))) :))))) despre el vorbeam….nu stiu de ce nu a aparut la comentariul lui :))))))

   • calinakimu zice:

    Scuze, dar a apărut la mine.
    Am în pregătire un material despre fizica cuantică, despre modalitatea în care , cred eu, știința și mistica își vor da mâna, mai ales că vorbesc despre acelaș subiect, dar pe limbi diferite. Acum pisica se află în curtea bisericii, care va renunța cu greu la privilegile…ignoranței. Mistica religiosă nu înseamnă ignoranță, dar biserica a confiscat și mistica și adevărul și pe cei care l-au cunoscut.Repet, este greu să pleci de la borcanul cu miere și să-l lași deschis pentru ca toată lumea să se poată înfrupta fără a mai fi dijmuiți.

   • iosif, zice:

    Nu fi superstitioasa draga mea… „Ele”:)))

   • Ele zice:

    bun, deci e clara treaba ca esti pus pe şotii…”iosif”? .. lasa …

 3. iosif, zice:

  Intuiesc manifestarea unui sentiment deosebit de IUBIRE reciproca,ce emite pe aceeasi frecventa,semnale înalte de comunicare incontrolabila prin subconstient,:)

  • calinakimu zice:

   Dragul meu…TOT ceea ce fac, ce gândesc, ce zic…izvorăște din, COMPASIUNE, dintr-un prea-plin…Faptul că în plan subtil comunicarea poate funcționa eliberată de concepții, concluzii, cunoaștere căpătată, este ceva firesc. De fapt ACOLO se află adevărata comunicare , care se bazează pe EMPATIE, pe rezonanță, pe sincronicitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s