CÂMPUL CUANTIC  ŞI APA. (1).

 rugaciune

Apa, cel mai moale şi mai maleabil element al naturii are capacitatea de a eroda și pătrunde peste tot. Comparativ cu alte lichide, apa are propietăţi fizico-chimice neobişnuite. Nimeni n-a putut explica de ce densitatea apei creşte după punctul de îngheţ şi scade deasupra acestuia. Molecula apei este foarte mică, fiind specific acesteia. Propietătile apei sunt unice, sfidând parcă legile acceptate ale fizicii. Nimeni nu ştie cum apa este singura substanţă care are trei stări de agregare( solidă, lichidă şi gazoasă), de ce apa are cea mai mare tensiune superficială dintre toate lichidele…de ce este cel mai puternic solvent…cum de urcă  prin arbori sfidând legile gravitaţiei ?!

Cu ani în urmă într-un minister de război câţiva  savanţi puneau la cale o armă biologică de distrugere în masă. Discuţia s-a prelungit până în clipa în care toţi participanţii la discuţii au fost duşi la spital acuzând mari dureri abdominale. Nimeni nu consumase în acel răstimp nici un aliment, doar băuseră apă din carafele aflate pe masă. Analiza apei nu a adus nici un elemet incriminator, era apă chioară. Oare?! Se pare, iar acum este o certitudine, că apa nu este chiar aşa chioară, din contră. Atunci, ancheta a fost sistată, întâmplarea fiind clasată la vreme aceea, ca inexplicabilă. Dar, după mulţi ani s-a descoperit o altă propietate a apei : apa are memorie, ea recepţionează şi înregistrează orice influenţă exterioară. Nu întâmplător în trecut se foloseau pocale din argint, în care apa devenea ”vindecătoare”. Această apă elimina agenţii patogeni datorită argintului. Structura apei este mai importantă decât compoziţia chimică şi este dată de modul de organizare al moleculelor. Acestea se organizează în grupuri(clusteri) şi funcţionează ca celulele de memorie în care se înregistrează interacţiunea cu mediul. În fiecare  celulă de memorie a apei se găsesc 440.ooo de unităţi informațioanale. Astfel, apa este capabilă să capteze şi să înregistreze informaţie, la fel ca memoria unui computer, iar structura moleculară este alfabetul apei.

Este cunoscut cazul unei bărci cu naufragiaţi  aflaţi în ocean fără sursă de apă potabilă. Echipajul a supravieţuit IMAGINÎNDU-ŞI că apa din jurul bărcii este dulce. Au băut şi apa este întradevăr potabilă. Iisus a transformat apa în vin prin acelaş mecanism.

Emoțile umane pozitive/negative sunt cei mai importanţi factori, cele mai puternice elemente de influenţă asupra apei, cu mult superioare altor influenţe(electrică sau mecanică). Astfel s-au făcut experienţe pe un grup de oameni, care au emis sentimente de iuibire, tandreţe, grijă, asupra apei. Un alt grup a experimentat  asupra apei o influenţă negativă prin gânduri de ură, frică agresiune. Apoi s-au examinat mostrele de apă care erau prezente la aceste experimente. Emoțile pozitive au energetizat apa, iar emoțile negative au micșorat energia acesteia. 

Sunt binecunoscute experienţele cu apă îngheţată rapid după ce a fost impregnată cu emoţii de diferite naturi, sau după ce a fost supusă influenţelor câmpurilor electrice. Structurile cristaline au fost ordonate armonioas, luminoase, în cazul impregnări apei cu emoţii pozitive şi întunecate, dizarmonice, în cazul impregnării apei cu emoţii negative. O apă energetizată pozitiv este benefică, atât pentru oameni, cât şi pentru plante sau animale.

Astfel vedem, că este extrem de importantă atitudinea noastră faţă de apă. Dacă o vom binecuvânta( ca în cazul apei ”sfinţite”, aghiazmei), dacă îi vom mulţumi, calitatea apei se va îmbunătăţi şi va avea efecte pozitive, de calitatea acesteia depinzând însăşi calitatea vieţii noastre. 

iubireIubire

Vedem, cum în toate cultele religioase există ritualul rugăciunii înainte de masă şi după masă. Frecvenţa de vibraţie a rugaciuinii este de 8 Hertz și  corespunde frecvenţei de oscilaţie al câmpului magnetic terestru. O rugăciune spusă cu iubire, cu recunoştinţă produce o structură armonică asupra apei care se regăseşte în toate alimentele de consum. Bineânţeles, că întreaga atitudine din timpul mesei trebuie să fie de bună dispoziţie şi să evităm prezenţa oamenilor agresivi, cruzi, conflictuali, răi. Rugăciunea în sine nu este importantă, cuvintele acesteia, limba în care este spusă, sau confesiunea căreia aparţinem. Contează CREDINŢA pe care o avem în puterea acesteia, adică CONVINGEREA. Gândul sau intenţia vor fi imprimate în apă, de aceea se spune că nimic nu este imposibil celui ce CREDE. Agheazma sau apa sfinţită pe acest aspect al impregnării apei cu iubire se bazează. Aghiazma, aşa zisa apă sfinţită , impregnată cu iubire, când a fost supusă îngheţării a cristalizat în forme geometrice armonioase. Această apă capătă o structura stabilă purtătoare de informație benefică. O cât de mică cantitate din această apă pusă într-o apă obişnuită, o va impregna cu informație benefică. Nu contează cantitatea de apă obişnuită, contează doar CREDINŢA cu care a fost impregnată.

 

ATENŢIE ! Oricine CREDE, oricine îşi exprimă iubirea şi recunoştinţa asupra apei , o poate sfinţi, îi poate transforma structura din apă obișnuită în apă benefică. Repet, în credinţă, în convingerea iubitoare constă PUTEREA asupra apei.

 

Structura apei din corpul fiecărei fiinţe umane este identică cu structura apei din locul nașterii sale. Acest fapt ne poate lega de noțiunea de ”patrie”. Nicăieri în lume apa nu este la fel, straturile prin care trece din adânc în spre suprafaţă sunt specifice fiecărei zone. Apa purificată artificial este însă o apă moartă.

În funcţie de vârstă omul este alcătuit din procente diferite de apă. Un om matur are cam 70% apă în organismul sau.

În special în oraşe, apa care ajunge în casele noastre trece prin tot felul de filtre, este tratată chimic, trece prin tot felul de pompe, robinete, ţevi, coturi. Toate acestea distrug structura naturală a apei şi în special coturile drepte şi pompele. Această apă cristalizată prin ingheț  va avea forme neregulate.

 

Violenţele la care este supusă apa până să ajungă la casele noastre, la robinet, o vor ucide, o vor polua spiritual.

Va continua…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la CÂMPUL CUANTIC  ŞI APA. (1).

  1. Ele zice:

    sa ne facem o fantana 🙂 apa e magica si ne vindeca de multe, iar daca nu avem emotii pozitive, macar sa o luam din locuri pozitive….asa e si cu florile, daca nu le bagi in seama ofilesc inainte de vreme …… si e de retinut ca nu trebuie sa fii tot timpul pozitiv (pt ca e imposibil, nu traim in rai) dar poti sa-ti procuri in jur lucruri pozitive care ajuta la atenuarea starilor contrare

    • calinakimu zice:

      Am să-ți dau o veste bună , trăim în rai…numai de noi depinde. Ce înseamnă să fii pozitiv? Înseamnă o stare de NORMALITATE. În clipa în care CONȘTIENTIZEZI REALITATEA, pozitivitatea, adică normalitatea este o stare de fapt și de drept. Jumătățile de măsură dovedesc de fapt că nu am conștientizat-o. Desigur, poate la început apar momente când subconștientul te mai ”trage” înapoi, dar sunt stări pasagere. Conștientizarea detoxifică și subconștientul. Natura noastră este perfectă, iar noi suntem, chiar acum, cu toate belele noastre, cu mult mai buni decât credem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s