LEGEA  REZONANȚEI  ȘI…MINCIUNA !!! (1)

 

Fără riscul de a nedreptăți pe cineva, cu siguranță fiecare a mințit în viața sa de mai multe ori, deoarece cine a mințit o dată, va minți și altă dată.. Mai de voie, mai de nevoie(?!), mai de silă, mai de milă, mai să menajeze pe cineva, sau să profite, să se salveze, sau să iasă în evidență cu ceva, oamenii mint. Minciuna chiar a devenit o practică unanim acceptată.

Este momentul să conștientizăm practicile noastre și să  găsim implicațile energetice ale minciunilor.

Cea de a noua poruncă biblică este aceea de a nu minți . Să vedem ce se petrece atunci când mințim.

Nu există minciuni vinovate sau minciuni nevinovate…Minciuna este minciună, iar ea încalca Legi ale Universului. Desigur, ne putem autominți, autoiluziona sau putem minți pe alții, credem, noi(?!).

Să vedem efectele minciunii. Bineânţeles că ceea ce contează este şi motivul pentru care minţim, iar acesta poate fi de mai multe feluri

1.Minţim pentru a obţine avantaje.

Aici poate fi vorba despre o mulţime de situaţii.

Astfel, s-ar putea că cineva să vă datoreze o anumită suma de bani pentru care aveţi o chitanţă. El să vă dea banii, iar dv. să nu-i daţi chitanţa înapoi şi să cereţi în justiţie să va mai dea banii o dată (cunosc un asemenea caz).

Sau…cineva să vă plătească să depuneţi mărturie mincinoasă la tribunal.

Sau să furaţi o sumă de bani şi să nu recunoaşteţi, să minţiţi că n-aţi fi furat-o.

Exemplele pot fi foarte multe : politicienii, slujbaşii bisericilor, comercianţii, toți aceştia se ocupă în principal cu minciunile . Dar, să vedem ce se petrece în realitate, în lumea aşa zis…nevăzută.

Va trebui să plecăm de la realitatea modului cum funcţionează Universul. Acesta funcţionează perfect după legi perfect armonioase. Universul nu răsplăteşte sau nu se răzbună, nu blagosloveste şi nu pedepseşte. Totul este energie de anumite vibraţii, în funcţie de situatile generate. De fapt minciuna ta generează un răspuns din partea Universului, care va echilibra armonia conturbată de vibraţia joasă a minciunii tale. Echilibrul nu trebuie conturbat, iar reacţia Universului va fi spre echilibrare, spre armonie, el nu urmăreşte pedepsirea nimănui. Nimic din ceea ce se petrece nu este nemeritat. Când ai minţit ţi-ai asumat o parte din joasa vibraţie emisă, care este asociată cu fărdelegea comisă, pe care tu o aperi minţind. Cum Universul nu poate fi minţit, răspunsul va fi pe măsura faptei. Acei bani obţinuţi prin minciună, prin încălcarea armoniei, sunt bani purtători ai vibraţiei joase, orice vei obţine cu ei va fi sortit răspunderii acestei fapte, acestei joase vibraţii. Fie că se va alege praful de ei, fie că vei pierde bunul respectiv, sau poate că vei avea un accident cu o maşină cumpărată cu acei bani purtători ai vibraţiei infracţionale. Banii, ca orice lucru din această lume sunt tot energie. Însăşi cel care minte preia o parte din această energie joasă, preia o parte din infracţiunea comisă, în cazul sperjurului. Acestea se pot manifesta prin probleme la serviciu, în viaţa de zi cu zi, sau de sănătate. Repet…nimeni nu are nimic cu cel care minte, se petrece doar o compensare generată de minciuna rostită, care va reface echilibrul perturbat.

2. Minţim pentru a face “bine” cuiva.

Aici vă voi da un exemplu din viaţa mea. Cu mulţi ani în urmă tatăl meu a murit. Mama tatălui meu, era bolnavă avea o semipareză. Medicul curant a spus familiei că o asemenea veste ar putea să-i fie fatală mamei tatălui meu. Aşa încât am hotărât cu toţii să nu-i spunem că a murit fiul ei. Cum eram pe vremea comunismului, am spus bunicii că tata a fugit în occident. N-a prea înţeles ea, cum de a făcut aşa ceva fiul ei, lăsându-ne pe toţi baltă, dar s-a împăcat cu gândul, mai ales că un grafolog tocmit scria periodic scrisori, ca din partea tatălui meu, pe care bunica le citea . Să vedem de fapt, ce s-a petrecut…

Trebuie să ştim, că Universul nu ştie ce este acela bine sau rău, aşa cum ne imaginăm noi aceste concepte, în Univers funcţionează doar Legea Binelui aflată pe coordonate pe care mintea meschină, limitată. nu le poate cuprinde. De fapt, prin hotărârea luată, noi am blocat consecinţa aflări adevărului. Am vrut să facem un bine mamei tatălui meu cu forţa, nu am cerut acordul acesteia. Ne-am arogat o putere de decizie în mod arbitrar, împiedicând prin minciună, ca mama tatălui meu să experimenteze această situaţie la timpul potrivit. Cine ne-a dat acest drept?

De fapt am blocat manifestarea unei energi, iar Universul nu cunoaşte această situaţie, el va face tot posibilul să deblocheze energia. Atunci cine va trebui să suporte consecinţele blocajului ? Bineânţeles că cei care au preluat acestă energie, adică cei care au blocat-o.

Ce s-a petrecut ulterior demonstrează cu prisosinţă acest fapt. Bunicul, mama, noi nepoţii, a trebuit să suferim de fiecare dată când vorbeam de tatăl nostru în prezenţa bunicii. Era un adevărat supliciu acel teatru macabru pe care-l jucam toţi cei implicaţi în această minciună, supliciu care ne urmarea ca un blestem. Eliberarea a survenit totuşi. De fapt a fost vorba de restabilirea armoniei prin deblocarea energiei. Bunicul a fotografiat înmormântarea (ca un făcut), cu toate că nimeni din familie nu a fost de acord. Toţi am refuzat pozele, aşa că bunicul le-a ascuns sub o hârtie din sertarul biroului sau,unde bunica niciodată nu umbla. Când era plecat de acasă, după vreo patru ani de la moartea tatălui, bunica (că un făcut) s-a apucat să facă curat în birou. Bunicul spune că aceata niciodată nu a mai făcut curat în sertarul biroului său. Bineânţeles că bunica a găsit pozele…şi a murit pe loc. Atunci am fost şi noi eliberaţi …cumva, dar am rămas cu conștința faptului că am decis după bunul nostru plac asupra experienţelor destinului bunicii.

3. Minciuna în glumă.

Este vorba de aşa zisele glume proaste. Poţi lua cheile de la maşina prietenului, s-o muţi din parcarea serviciului şi să-i spui că ai văzut cum cineva o fura…Poţi spune prietenului că-i arede casă, că a avut cineva din familie un accident, că este cheamt la direcţie să-l anunţe că-l dă afară. Chiar dacă la urmă vei spune adevărul, efectul grotesc rămâne. Aceste glume macabre pot provoca reacţii imprevizibile, unele cu urmări grave, de a căror energii negative vei fi inundat. Lăsând la o parte modul, cum vei mai fi privit de presupusul tău amic. Asemenea minciuni/glume…sunt impardonabile.

4.Minciuna fără intenţie.

Acesta este cazul ignoranţilor, şi nu sunt puţini… Din cauză, că nu ştiu adevărul, dar cred că-l ştiu, aceştia îşi dau cu presupusul în legătură cu orice, chiar sunt vehemenţi în a susţine tot felul de inepţii. Desigur, pot face rău în cazul în care prescriu tot felul de tratamente aiurea, sau în cazul în care provoacă situaţii conflictuale (bârfe) sau confuze…Asemenea oameni ignoranţi, care nu sunt interesaţi în aflarea adevărului, dar care au păreri nefondate, Universul îi tratează cu aceiaşi ignoranţă. Asta vor, de asta au parte. În cazul acestora funcţionează proverbul…”De unde nu este, nici D-zeu nu cere”…dar nici nu-i dă, Universul ajută, dar nu bagă în traistă.

Va continua…

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la LEGEA  REZONANȚEI  ȘI…MINCIUNA !!! (1)

  1. Ileana zice:

    Un subiect de reținut! Mulțumesc și aștept continuarea ! Cred cu tărie cele scrise de tine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s