CÂMPUL CUANTIC ŞI …AURA . (1).

aura

Vine un moment şi va asigur că fiecare dintre Voi va cunoaşte, mai devreme sau mai târziu, acest moment în care veţi simţi o nevoie uriaşă de a înţelege lucrurile mai bine. Atunci, pe măsură ce această nevoie devoţională  vă va tot împinge să deveniţi conştienţi, în aceiaşi măsură pasiunea cercetării vă va da o energie ce nu va mai cunoaşte oboseală.

Cred că nu este om pe lume să nu se fi simţit copleşit atunci când a privit cerul înstelat al nopţii. De fapt atunci s-a produs mirajul, conştient sau nu, când de fapt a avut loc prima comunicare cu Universul.

Adevărul nu poate fi cunoscut din afara fiinţei, iar nevoia de a-l cunoaşte, o dată descopertă, nu va mai putea fi oprită de nimeni şi de nimic. Adevărul este revelaţie, dar această revelaţie este primită de către fiinţă prin racordarea ei la FIINŢA Universală. Uneltele cercetării sunt nenumărate, sunt după felul fiecăruia de a fi în acel moment de graţie. Unii încep să sape, alţii pun ţărână la microscop, alţii îşi folosesc  organele spirituale… ochii şi urechile sufletului. Toate acestea sunt bune, dacă plecăm de la cine şi ce suntem NOI, cei adevăraţi, autentici, adică liberi să ne exercităm creativitatea. Dacă vom deveni sclavii credinţelor, fie religioase sau ştiinţifice, plecând doar de la spusele altora, de la căile bătătorite de alţii, vom îngroşa numărul şi aşa mult prea mare al celor înregimentaţi, ai papagalilor recitatori. Ştiinţa sau religia ca STARE, ca atitudine, ca cercetare, ca experimentare , sunt căi foarte bune, atâta timp cât sunt căi individuale, expresii ale libertăţii.

Nimic nu vine de nicăieri şi nimic nu pleacă aiurea, iar omul cu atât mai puţin. CINE…CE…DE CE…SUNT,  sunt întrebări milenare, dar de a căror răspunsuri corecte nu se pot bucura decât cei care întreabă în nume propriu. Răspunsul vine ca revelaţie din partea Universului, singurul care ŞTIE răspunsul acestor întrebări .

De cercetarea stintifico-religioasă pentru studierea omului se ocupă ANTROPOSOFIA, în care se dezvoltă organele spirituale, clarvederea şi ANTROPOLOGIA, care pătrunde în Universul cauzal prin metode de cercetare, care folosește o aparatură tehnică tot mai avansată, plecând însă de la recunoaşterea elementului primordial …spiritul.

Despre antroposofie am mai scris şi voi mai scrie, dar acum să vedem paşii  tot mai mulţi şi mai surprinzători făcuţi de ştiinţa religioasă, această îmbinare  fericită.

image12a

Încă din anul 1938 tehnicianul Semion Kirlian, întîmplător, într-un mod accidental descoperă o nouă metodă, care în zilele noastre este cunoscută sub denumirea de Electronografie. Cu ajutorul acestei metode de fotografiere devin vizibile aurele corpurilor. Aparatul cu care se realizează aceste fotografii este relativ simplu. Acest aparat produce o tensiune şi o frecvenţa mare,  dar de o intensitate mică. Dacă aşezăm un obiect în această zona de înalta tensiune şi frecvenţă, între cei doi electrozi se crează o descărcare tip coroană ce apare pe filmul negativ sub formă de aura. Totuşi, cu toate că a trecut mult timp această metodă încă nu poate fi explicată în totalitate din punct de vedere ştiinţific. Cert este faptul că folosind această metodă foto Kirlian se poate observă  în fotografii, că atît obiectele cît şi în cazul fintelor vii, că acestea sunt înconjurate de un halou energetic. Dacă în cazul obiectelor acest halou energetic este uniform şi fix, în cazul fiinţelor acest halou este în continuă schimbare.

kirlian_icoana-

Iconografia milenară ne dezvăluie în picturile sfinţilor aceast halou, care a fost numit aură, deoarece entităţile cu o înalta frecvenţa spirituală, pentru cei are au clarvedere, culoarea haloului este aurie. Astăzi ştiinţa ştie că această  aură este forma  noastră de comunicare cu Universul.  Clarvăzatorii pot vizualiza şi structurile luminiscente, corespunzătoare unor structuri interioare – chakrele.

Deja ştiinţa poate certifica cu argumente sustenabile că omul face parte din Cosmos şi că interfaţa lui cu Cosmosul este aura.

Aura este o interfaţă, un câmp de informaţie, un ”ceva” între două sisteme, responsabil cu adaptarea noastră la Cosmos. Imaginaţi-vă că de pe materia vie se desprinde ceva sub formă de câmp, ceva care poartă informaţie şi are propriul limbaj. Electrografia reprezintă arhetipuri ale formelor, alfabetul prin care se transmite informaţia. Se pot desprinde patru arhetipuri: ramificaţia, forma globulară, inflorescenţa şi forma helicoidală, de vârtej. Informaţia din univers se transmite dintr-o parte în alta pe baza acestor arhetipuri. Definiţia din carte e însă ceva mai complexă: aura este o interfaţă cu cosmosul, o zona cu legităţi proprii, care mediază comunicarea dintre sisteme.

Va continua…

 

Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s