LEGEA  ATRACŢIEI UNIVERSALE (considerente).

legea1

Gândirea este în sine o energie creatoare. Ea atrage toate elementele necesare pentru materializarea obiectului, sau a obiectivelor  asupra căreia se focalizează.

Mediul exterior şi experienţele noastre de viaţă sunt rezultatul a ceea ce gândim în mod direct sau predominant. Din această cauză secretul oricărei, realizări, sau irealizări , stă în modul nostru de a gândi.

Tot ceea ce vedem că se manifestă în exterior este consecinţa modului nostru da a gândi, de fapt este o refleție a interoritătii noastre.

În momentul în care vom descoperi izvorul ce ne alimentează în permanență mintea noastră, izvorul acela curat, limpede, care nu este produsul cunoştinţelor căpătate, vom descoperi adevărata sursă a puterii.

Această sursă este generatoare de iubire și o face posibilă armonia interioară, care se va reflectă în exterior.

Viaţa este curgere, nu un proces cumulativ. Vom atrage în lumea exterioară numai acele lucruri pe care le avem deja în lumea noastră interioară. Ceea ce leagă aceste două lumi este mintea obiectivă, liberă de temeri, de prejudecăţi, de credinţe, iar creierul ne ajută să comunicăm direct cu părţile corpului nostru cu ajutorul sistemului nervos, cu ajutorul simţurilor.

Mintea subconştientă ne ajută să intrăm în legătură cu interiorul nostru, fiind astfel conştienţi de emotile noastre, de trăirile noastre de bucurie, teamă, imaginaţie, iubire, Subconştientul face legătura dintre noi şi Mintea Divină, Universală.

Reuşind să controlăm aceste stări ale minţii noastre, prezentul, recte viitorul nostru, vor fi sub controlul nostru.

De fapt, atât religia ,cât şi ştiinţa, ne spun de existenţa unei SURSE unice omnipotentă, omniprezentă, omniscentă,  care este INTELIGENŢĂ  pură şi care îşi află sălaş şi în noi înşine. Mai pe scurt noi suntem manifestări perfecte (ca tot ceea ce crează Existenţa) ale Gândirii Divine, ale Minţii Universale, aceasta fiind SURSA din care pleacă tot ceea ce există. Nimeni şi nimic nu este în afara Minţii Universale.

Noi, TOTUL, este creat din LUMINĂ a cărei energie este IUBIREA. Ni s-a dat libertatea deplină de a descoperii prin mijloace propri Principiul Iubirii.

Totul este Energie, chiar MINTEA fiind o formă subtilă de energie statică, care este izvorul activităţii gândirii. Mintea în sinea ei este profund statică, liniştită, iar gândirea reprezintă latura dinamică, activă a minţii. În clipa când descoperim  starea statică a minţii, TĂCEREA ei, de fapt ne racordăm la Mintea Universală. Mintea Universală conţine, după cum spuneam, tot ceea ce există, văzut sau nevăzut, orice atribut al acesteia fiind de necuprins. Dar…această omnipotenţa se află în fiecare din noi, noi fiind creaţii perfecte ale acestei Minţi Universale.

Astfel, orice gând generat de mintea noastră are tendinţa de a se materializa în mod corespunzător acestui gând. Tot ceea ce vedem ca manifestare sunt efectele  gândirii, gândire ce reprezintă CAUZA.

Această putere creatoare se află în interiorul nostru, doar suntem creaţi după chipul şi asemănarea CREATORULUI. Această putere se află în interiorul nostru, iar prin exerciţiu, încredere, convingere, se poate dezvoltă în aşa fel încât principile creaţiei să fie sub controlul nostru voluntar.

Această substanţă plastică a minţii acest Câmp Cuantic, acest Ocean insondabil este VIU, sensibil, luând formele cerute de minte. Matricea, tiparul prin care această substanţă se exprimă este gândul. Acest principiu odată înţeles şi aplicat vom înlocui ignoranţa cu înţelepciunea, dizarmoniile cu armonia, sclavia cu libertatea, fiind ceea ce suntem fără să ştim…coautori ai Existenţei. Este vorba de Legea Atracţiei sau a Rezonanţei care activează în lumea gândurilor. Acestă lege face posibilă manifestarea a tot ceea ce există, văzut sau nevăzut, este legea care face posibilă existenţa manifestată a Universului, care ţine totul legat, unit într-o ţesătură interdependentă. Această Lege face posibilă materializarea a tot ceea ce ne dorim cu adevărat, sau tot ceea ce ne ţine legaţi de ignoranţa : temerile, suferinţa, sclavia. Astfel acum, în cunoştinţă de cauza, avem posibilitatea să alegem o viaţă sublimă…sau coşmarul.

Dacă vom înţelege această Lege în adevărul ei, dacă vom exersa exercitarea ei prin controlul gândurilor, vom putea aplică acest mecanisn oricărei condiţii exterioare, vom putea spune muntelui să se mute din loc şi acesta se va muta. ATENŢIE ! Când vom înţelege această Lege în spiritul ei, chiar dacă vom putea spune muntelui să se mute şi acesta se va muta… vom înţelege că muntele se află exact acolo unde TREBUIE să se afle…unde este de fapt locul său perfect.

Legea Atracţiei este o Lege fundanentală şi tot mai mulţi oameni încep să realizeze că în interiorul nostru se află lumea de care depinde lumea exterioară. În lumea lăuntrică, sau spirituală se află cauzele care au generat lumea aflată în exterior, de fapt este vorba de o singură lume manifestată pe diferite lungimi de undă. Tot ceea ce există reprezintă o manifestare a Minţii, din care şi prin care sunt create toate câte sunt, aflate într-o expansiune continuă.

Când vom înţelege puterea creatoare a gândului, că acesta are o forţă urișă prin care energia se poate manifesta, atunci această putere magnetică de atracţie faţă de ceea ce rezonam ne va transforna viaţa în mod decisiv, vom pătrunde într-o realitate cu adevărat a tuturor posibilităţilor, realitate pe care acum nu o înţelegem, dar care începe să se întrezărească pentru tot mai mulţi oameni. Afirmațile …afirmative pe care le-am publicat reprezintă un prim pas uriaș, ce prin perseverență poate fi decisiv.

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

26 de răspunsuri la LEGEA  ATRACŢIEI UNIVERSALE (considerente).

 1. Mugur zice:

  Controlul gândurilor…
  Manipularea gândurilor, chiar cea pozitivă, poate avea uneori efecte… neașteptate. Într-o necunoaștere a tuturor efectelor posibile, putem „cere” prin încercările noastre ceva ce are și efecte nedorite nouă. Uneori, binele cerut este unul doar de moment, dar pe termen lung putând avea și efecte mai neplăcute (mutarea munților, spre exemplu). Pentru a evita astfel de situații, ar trebui să avem viziunea întregului, așa cum este el în univers.

  Gândurile noastre ar trebui să „curgă” de la sine, fără a fi împinse din spate. Abia atunci lucrurile merg cum trebuie. Dar o astfel de curgere corectă, spre binele nostru pe termen lung, aș lega-o de conștiință. Doar o conștiință curată ne aduce acolo, la acel bine pe termen lung, căci toate acțiunile și gândurile noastre vor fi automat canalizate către asta. Deci, primul pas ar fi curățarea conștiinței proprii. Fac însă o diferență între conceptele morale aduse de mai știu eu ce religie sau lege lumească și conștiința cu adevărat curată, condusă de precepte universale, dincolo de legile boțului de humă.
  Curățindu-mi conștiința, acționând în sensul adevărului, deja simt altfel viața, deja parcă ceva se schimbă în jurul meu, parcă mai mulți oameni curați mi se alatură (sau eu mă alătur lor, căci nu-mi dau seama care este sensul de mers). Unii oameni, care până mai ieri păreau crispați, au devenit parcă și ei mai liniștiți în relația cu mine (relația lor cu ceilalți rămânând crispată). N-au dispărut toate vicisitudinile vieții, dar parcă este mai multă lumină și căldură, mai multă liniște.

  Toate acestea sunt gânduri proprii, nelegate neapărat de textul tău, dar care mi-au sosit la citirea lui.

  • calinakimu zice:

   Mugur, te observ de o bună bucată de vreme, adică cele ce le spui…Asta nu o fac în special cu tine, este modul meu de a privi. Dragule, te îneci, iți risipești energia în divagații teoretice. Tu spui că este mai bine într-un fel sau altul. Foarte bine… FĂ CEVA. Ba că eu manipulez pozitiv, ba că pot fi malefec, ba că trebuie pornit din altă parte…ba că, ba că…
   Nu doresc să vâr cuiva pe gât cu forța ceva. Eu spun ce CRED că este mai bine. Invit la experimentare. Eu nu sunt teoretician . Despre dezintoxicare și reprogramarea corectă a subconștientului, când am vorbit, ai zis că energia cuvântului…așa și pe dincolo. Eu nu spun că nu ai dreptate, sau că ai (?!)…DAR FĂ CEVA și lasă teoriile și ușorul resentiment față de mine, care SE VEDE, chiar dacă nu-l conștientizezi. Chiar prin faptul că m-ai atenționat că cele ce spui nu au legătură cu ce spun eu…este o dovadă a acestui resentiment. Gura păcătosului…
   Tu crezi că un criminal poate manipula Legea Rezonanței?! Universul funcțiomează după Legea Binelui. Cel ce poate muta munții, este mai întâi dezintoxicat…Este adevărat, vei atrage binele sau răul în viața ta, după natura gândurilor tale, conștient sau nu. Când devi conștient, te dezintoxici, este un proces inerent acestei conștientizări. Faptul că poți face bine sau rău altora prin intermediul gândurilor, de fapt nu faci decăt să te folosețti de vibrația joasă sau înaltă a celuilalt.
   Până să curgă gândurile de la sine…este nevoie de acea revoluție interioară de care vorbesc.
   Nu vreau să intru în polemică cu tine, mai ales că anumite naivități în tratarea subiectului le pun tot pe seama resentimentelor. Tu chiar ai potențial, dar îți împrăști energia cu teoretizările. Experimentează ceva…și mai vorbim(dacă vrei?!).
   Spui că oamenii sunt altfel în relația cu tine. Ai atras pe cei…altfel. Foarte bine.
   Controlul gândurilor este una…CONȘTIENTIZAREA lor este alta…Atunci de fapt nu te vor mai controla ele pe tine, așa cum se petrece acum. Nu poți controla gândurile niciodată, ele te controlează, daca nu ești conștient cum funcționează gândirea.

   • Mugur zice:

    Nu este vorba de resentiment, căci dacă era așa nici nu intram să comentez la tine.
    Și aș mai sopune că iei în mod personal anumite comentarii de-ale mele, deși ele fac referire la general.
    Am să-ți spun, ca să delimităm foarte clar legătura dintre noi doi: nu sunt de acord cu încercările tale, pozitive, de a schimba modalitățile de gândire a oamenilor. Doar aici nu sunt de acord cu tine. Cu INSISTENȚA. În rest, încerc să discutăm spre lămurirea mea. Îți par ciudate comentariile mele? Nu teoretizez, ci încerc înțelegerea lucrurilor, dar „pe limba mea”, căci nu totdeauna înțeleg ceea ce spui, probabil datorită unor înțelesuri diferite date unor cuvinte. Dar cred că am mai vorbit despre asta. Nu uita, eu nu mă ascund în spatele cuvintelor, spun adevărul, căci acesta îmi aduce energie benefică, zic eu. Nu-i pot spune energie pozitivă, căci nu știu dacă este sau nu așa, dar eu simt beneficiul acestei energii.
    Spui că-mi împrăștii energia teoretizând, fără a face nimic. Dar eu chiar fac câte ceva. Încerc să mă eliberez de partea rațională și să dau mai mult loc sufletului. De aici pornesc și rezultatele, timide ce-i drept. Faptul că unele persoane din jurul meu și-au schimbat comportamentul în relația cu mine, de când eu însumi mi-am schimbat modul de a fi nu este un rezultat? Poate că nu, dar eu așa percep. Îmi place să scriu. Dacă în ceea ce scriu apar unele amintiri, înseamnă că ele mă tarează? Eu cred că nu, căci majoritatea le privesc deja cu detașare. Probabil pentru că le-am înțeles rostul și efectele.
    Am să reamintesc, deși mi-ai citit articolul: uneori cuvintele mele nu reușesc să redea întocmai consistența și înțelesul gândului meu, sau cel puțin așa am impresia. Nu spun prin asta că aș fi un neînțeles, ci că nu reușesc EU să-mi exprim gândurile astfel încât ele să poată fi înțelese la fel și de către cei care mă citesc. Probabil de aici și credința ta că aș avea resentimente față de tine. Dacă aș avea resentimente, nu aș citi ceea ce scrii și nici n-aș comenta, mai ales la tine pe blog. Eu zic să încerci să vezi lucrurile prin această prismă.

   • calinakimu zice:

    Nu mă deranjează resentimentele tale, repet…conștiente sau nu. Este treaba ta. Aplombul meu, insistența, fervoarea cu care imi susțin părerile nu este pentru a convinge pe cineva, așa SUNT eu în tot ceea ce fac. Nu am jumătăți de măsură, chiar TRĂIESC. N-ai grijă, nu iau nimic personal, deoarece ȘTIU că nimic nu ne aparține cu adevărat, suntem o Unitate.
    Foarte bine că nu ești de acord cu mine întotdeauna, iar dacă ai fi, nu aș fi entuziasmat. Fiecare să meargă pe CALEA sa. Pe mine mă preocupă sensul descoperirii, DIRECȚIA să fie corectă. N-ai ce delimita între noi, nu cred în granițe de nici un fel.
    Comunicarea prin scris este foarte dificilă, dacă nu mai există ceva, un catalizator care înlătură toate asperitățile, care face posibilă RELAȚIA. Aceast catalizator este COMPASIUNEA, nici rațional, nici pasional. Unite reprezintă o forță benefică.
    Faptul că vorbele, semantica, cuvintele corupte, mai mult ne separă, este o realitate. Motiv pentru care atenționez asupra acestui fapt. Am și o rubrica…concepte…în care încerc să explic cum văd eu.
    Pe tine te preocupă prea mult să te faci înțeles, eu încerc doar să țin cont se susceptibilitățile celorlalți, fără a face însă COMPROMISURI. Nu este simplu, dar eu merg pe …catalizator. Cine se aseamnă se adună, iar dacă nu acum, există pentru fiecare un ACUM. Cele ce le spun, pentru cei ce le citesc cu atenție, reprezintă CEVA, care va lucra în subconștient. Eu spun că este de…BINE. Dar fiecare va decide în nume propiu.
    Comentarile tale nu-mi par ciudate, sunt ale tale și cu asta basta. Asta nu înseamnă că sunt tabu, cum nici ale mele nu sunt. Eu spun ce se vede, tu spui ce faci. Foarte bine, mă bucur s-o aflu…că faci bine.
    Din comentarile tale asupra trecutului MORT nu reiese că te-ai fi eliberat. Asta deoarece aduci în discuție trecutul.
    Acum, tu nu poți decide, sau atenționa prin ce prizmă TREBUIE să văd eu lucrurile. Voi vedea exact cum VĂD și fii sigur că am vederea bună.
    Fără resentiment, fără supărare, fără pitit după cireș, ce se vede este că tu crezi că știi mai multe decât chiar știi.
    Increderea este bună, până la un …PUNCT, adică este nevoie de o susținere solidă

   • Mugur zice:

    Arar spun „știu”, mult mai des spun „cred că”.
    Iar la capitolul „știut mai bine” sau „știut mai multe”, aș spune ca avem unele asemănări. Amândoi avem o mare încredere în noi înșine. Care, ai dreptate, este bună numai până la un PUNCT. Citeam pe undeva că această încredere în sine este un motor al dezvoltării personale? Poate că mă înșel.
    Încă ceva: pentru a delimita adevărurile, fac adesea precizarea că cele scrise nu reprezintă decât o părere a mea.

    Nu ți-am contestat vederea, ci doar mi-am spus un punct de vedere, o părere personală.

   • calinakimu zice:

    Tu poți aproba și contesta ce vrei. Oricum fiecare răspunde de faptele și gândurile sale, DAAR nu uita, acestea pot amplifica, după natura lor, binele sau răul altora, ÎNTREGULUI. Sunt conștient de TOT ceea ce afirm.
    Am incertitudinile mele, întrebările mele, dar de acestea nu vorbesc public, pe blog. Prefer să vorbesc de cele ce le ȘTIU. Nu este nici o mândrie să afimi că ȘTII, dacă CHIAR știi. Este natural.

 2. iosif, zice:

  „Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata STIINTA,chiar daca as avea toata credinta, asa încât sa mut si muntii,si n-as avea DRAGOSTE,nu sunt nimic.”

  Cât despre „Legea atractiei”,iata cum si ce sta la originea manifestarii ei :

  „Nimeni nu poate veni la MINE daca nu-l ‘atrage’ TATAL,care M-a trimis si EU îl voi învia în ziua de apoi.”

  • calinakimu zice:

   Măi Iosife…nu te mai da în spatele citatelor biblice, fie că aparțin apostolului Pavel sau că aparțin spuselor lui Iisus…Rămâi un papagal care este ”aramă sunătoare şi chimval răsunător”, atîta timp cât prin tine nu ești nimic… nu ești cel ce EȘTI.
   Iisus îndeamnă să ne naștem a doua oară, adică să CONȘTIENTIZĂM realitatea, aia de care tu fugi, aia pe care vrei s-o vezi prin ochii altora. La muncă Iosife, nu la întins mâna ca un cerșetor…

   • iosif, zice:

    Am remarcat înca de la primele articole scrise de tine,tendinta de a îndeparta cititorii de la ADEVARUL CUVÂNTULUI , cu teorii si ipoteze,abstracte,enuntate de teoreticieni si filozofi,care practic n-au demonstrat decât,ca ,toate cunostintele si teoriile le-au fost revelate de scrierile si zicerile sfintilor ALESI special de DUMNEZEU pentru a aduce lumina în mintile îndoctrinate de fixisme stiintifico religioase,ce blocheaza evolutia si CALEA spre ABSOLUT,DESAVÂRSIRE,Iar dumneata sustii aceste aberatii,încercând cu subtilitate sa-L scoti pe DUMNEZEU din ecuatia existentei,înlocuindu-L cu erori si imaginatii aberante extaraterestre hollywoodyenne de tip „Star Wars” sau „Stargates.”
    Frustrarea de care dai dovada nu are nici un sens,ea se datoreaza orgoliilor si sinelui propriu,al mândriei ce conduce fiinta rationala spre inevitabila CADERE…

   • calinakimu zice:

    Măi Iosife, sau cum te-o chema, bântui blogurile ca să împrăști cuvântul unui D-zeu despre care habar n-ai. Faptul că îți arogi misiunea de a fi porta-vocea bicericii, a evanghelei, a bibliei…este adevărata deșertăciune. Tu consideri că ai autoritatea s-o faci. Ce-ți conferă această autoritate?! NIMIC !!!Asta, deoarece prin tine, de la tine…nu faci nimic, ești un papagal, care dă citate luate de pe la altii. Tu nu experimentezi, deoarece urmezi ce spun alții. OMULE, fii astfel, găsește-ți propria cale și lasă-i și pe alții să și-o găsescă, nu le da tu mură în gură un D-zeu fantomă și învățătura altora.
    Vorbești despre adevărul cuvântului si spui că are in spate autoritatea lui D-zeu, Iisus, a sfinților părinți(?!). Este vax albina…TU, EU, EL, NOI…este nevoie să ne găsim PROPRIA CALE, care este UNICĂ…orbule…Nu poți urma pe nimeni fără să accepți că vrei să fi o imitație, monedă calpă, chinval răsunător…
    Eu ce spun?! Găsește-ți propria cale, nu cerși, nu purta o mască. Oricât de frumoasă ar fi ea, aurită, bătută în nestemate…TOT mască este, nu te reprezintă, n-are nici o valoare….decăt pentru ORIGINAL.
    Dacă cineva este frustatrat, nu eu sunt acela…N-am nici un motiv, deoarece nu aparțin nici unei instituții de cult pe care TREBUIE s-o apăr. Nu am nici un profit, cum au bisericile și nici nu mă interesează așa ceva. În schimb tu și cei ca tine, aveți ce pierde, dacă lumea se eliberează de sub robia unor credințe care urmăresc PROFITUL spiritual și material.
    Așă că Iosifelule, fă felul altora, care sunt dispuși să creadă bazaconile tale, cu mine nu merge…

 3. iosif, zice:

  :))) „Iosifelule”,nu este un manipulator,ci un simplu cititor,n-are blog pentru reclama ,sa fie bagat în seama.Eu sunt cel ce sunt ! Atât ! Raspândesc al SAU CUVÂNT,prin comentarii decente,chiar de nimeni nu ma crede. Va iubesc cu pasiune,caci EL e cu mine-n lume,va ofer iubirea SA, ce îmi umple inima,si v’o dau cu bucurie,bine-n viata sa va fie…:)

  • calinakimu zice:

   Nu mai fă caz că te identifici u D-zeu, că-l reprezinți(?!) în lume. Asta este o mare aroganță…Tu nu te poți reprezenta decât pe tine, dacă ai fi onest, precum pretinzi.
   Faptul că nu-ți asumi un blog, nu înseamnă că nu-ți faci reclamă…Înseamnă că îți este mai ușor să bântui pe la alții.Tu ai o misiune pe care ți-ai asumat-o, de răspândac, iar ea nu te reprezintă pe TINE. Vuvuzeaua este de suflat în ea, ea nu face nimic de la sine. Spui că oferi iubire…(?!). Ți se pare ceva deosebit? Eu spun că este NORMAL, dacă(?!) ar fi așa

 4. iosif, zice:

  Tu prezinti pe acest blog,o serie de enunturi teorii, ipoteze,relative,si efemere,încercând sa îndepartezi prin credinta ta personala,rastalmacind Scripturile,Adevarul Absolut,cu nebunia stiintei”pe nedrept numita asa”. Priveste în jurul tau,si vezi astazi rezultatul. Omul fara DUMNEZEU,nu-si rascumpara pacatul. Nu accepta jertfa Sfânta,,CUVÂNTUL SFÂNT,întrupat,ADEVAR ucis atuncea,astazi chiar EXTERMINAT !

  • calinakimu zice:

   Măi omule, tu nici măcar nu-ți permiți să ai vreo părere, ești setat…Se spune în Biblia pe care o clamezi, că omul este după chipul și asemănarea lui D-zeu, versus a EXISTENȚEI. Care este caracteristica principală a acestei Existențe?! CREATIVITATEA, adică autenticitatea, IUBIREA în deplină LIBERTATE. Tu însă o ții langa cu păcatul originar…Care păcat, ăla care ne-a dat șansa existenței CONȘTIENTE ? Este adevărat, tu nu te folosești de această oportunitate, tu ții talantul bine îmgropat, ca nu cumva să-l pierzi riscând să conștientizezi cu mintea/inimă din dotare… Tu nu vrei să ieși din cuvântul scripturii, chiar ești mândru de înregimentarea ta…
   Mă îndemni să privesc în jurul meu și să văd ce?! Dezastrul pe care religia, sistemele politice și economice l-au făcut?
   Toate acestea au falimentat in corpore și-au dovedit NEPUTINȚA, deoarece au vrut să-l țină pe om ignorant pentru a fi manipulabil, pentru a fi jefuit… Vedem cum bisericile prosperă, sunt cele mai bogate instituții…Vedem cum clasele politice și camarila economică prosperă, adunănd averi tot mai mari, în timp ce marea majoritate a oamenilor se află în stare de sclavie religioasă, politică și economică. Care este vina științei că popii sunt tot mai lacomi, tot mai bogați? Care este vina științei că politicienii o folosesc ca să exploateze la sânge mediul ?
   Măi Iosife, dacă tu nu înțelegi ce se vede cu ochiul liber…ai pretenția să înțelegi mesajul lui Hristos? Ești …de toată jena, nu te supăra …dragule. TREZEȘTE-TE !!!

 5. iosif, zice:

  Daca tu ai descoperit ABSOLUTUL si esti cu adevarat „TREAZ”,ferice de tine.Faptul ca tu ma consideri „de toata jena”,nu ma afecteaza în sens negativ,decât în în limita suferintei empatice ce o resimt în raport cu sentimentele tale de repulsie fata de mine,ce-ti produc (probabil) suferinta.
  Crede-ma, sunt pe deplin fericit in starea aceasta …”de toata jena”…fericire ce ti-o doresc si tie din tot sufletul meu.

  • calinakimu zice:

   Chiar crezi că am resentimente față de tine? Fii serios…am toată compasiunea, de aceea încerc să-ți răspund, iar faptul că ești în derivă mă face să-ți spun ceea ce-ți spun. Repet, am doar compasiune pentru adormirea ta…Știu că vouă creștinilor , care vă considerați astfel, vă place să pozați în victimele credinței …dar sunteți doar victimele proprilor voastre înregimentări.
   Nu mă aflu în competiție cu nimeni, iar descoperirile spirituale sunt strict personale. Fiecare are calea sa UNICĂ, ceea ce ție, în stadiul în care te afli, îți este de neînțeles.

   • iosif, zice:

    Tu nu ai de unde sa cunosti „stadiul”la care am ajuns eu nici eu pe al tau,esential este ca ,indiferent de nivelul cunoasteriii fiecaruia ,între noi ramâne activa „forta atractiei” IUBIREA,atâta timp cât comunicam ,relationam în lupta pentru cunoasterea ADEVARULUI ABSOLUT,manifestat în …TOT CE ESTE…

   • calinakimu zice:

    Eu mă iau după cele ce le spui tu, după ce se vede…
    Nu consinder că există o ”luptă” pentru cunoaștere…este o descoperire…plină de grație. Nu cred în ”luptă”… în general.

 6. iosif, zice:

  Aici e ste o mica problema…Lupta cu SINELE,cu tentatiile trecatoare,efemere a materiei Personal o consider cea mai grea,iar aceasta necesita CUNOASTEREA SINELUI,dincolo de limitele religiilor si ale stiintei…autentica viata SPIRITUALA ,dimensiune ce nu poate fi perceputa decât în mod personal…o revelatie individuala ,*PRACTICA*…

  • calinakimu zice:

   Măi Iosife, de ce te lași dus de nas și ajungi să complici inutil lucrurile?! Este o prostie lupta asta dintre bine și rău, lupta cu ispitele, cu tentațile, cu diavolul, cum vă place vouă creștinilor…Măi omule, cînd te limpezești, când te CENTREZI, revelația te inundă cu BUCURIE…Centrarea, limpezirea, vine prin CONȘTIENTIZAREA REALITĂȚII, prin starea meditativă, care reprezintă eliberarea de cunoștere, de trecut, de gânduri, de controlul creierului, este nașterea omului ADEVĂRAT. Cănd lupți, nu ȘTII, ești confuz, rezonezi cu așa zisul rău, îl vezi astfel. Cănd vezi răul…ești pe lungimea de undă a răului…De fapt răul nici nu există cu adevărat, este o invenție, este o neiubire, este absența binelui. Răul, ca și întunericul există prin lipsă, prin lipsa luminii, respectiv a binelui. Cum să lupți cu SINELE, cum să lupți cu tine însuți, fără se devi schizofrenic?
   Iosife, nu mai gândi cu mintea îmbuibată de credință, oricum s-ar numi aceasta. FII TU ÎNSUȚI !!!

 7. iosif, zice:

  MERCI BEAUCOUP !:)

 8. iosif, zice:

  Intuitia ,(UNGEREA), mi-a confirmat ceea ce am sesizat înca de la începutul interventiilor mele pe acest blog. Când îti spuneam ca stiu „cine” sta ascuns în spatele pseudonimului „calinakimu”si ca esti „stralucitor” în inteligenta,nu eu eram cel ce tea descoperit,ci DUHUL ADEVARULUI,care i-a calauzit în aceasta viata,pe toti FRATII mei,FIII TATALUI meu si al DOMNULUI SI MÂNTUITORULUI nostru HRISTOS ISUS,SINGURUL în care S-A manifestat pe deplin IUBIREA TATALUI CERESC,DUMNEZEUL CEL ATOTPUTERNIC.
  Încântat de cunostinta,multumesc pentru stiinta,însa eu ca luptator,nu ma lupt cu pumnul gol.Lupta mea nu-i pe pamânt,nu ma lupt cu pumnii-n vânt. Sunt încins cu ADEVARUL iar CREDINTA-mi este scut. Sabia mea e CUVÂNTUL,inspirat de DUMNEZEU,arma ce-a lovit pamântul,învingându-l pe cel rau.ADEVARUL pus pe cruce schingiuit,batjocorit,azi în lume straluceste,ESTE VIU,A BIRUIT !!!…

  • calinakimu zice:

   ADEVăRUL nu poat fi crucificat, schingiuit sau batjocorit…A fost batjocorită INCONȘTIENȚA celor ce nu știau ce fac…și nici batjocoră nu a fost. ADEVĂRUL nu biruie, el este deasupra oricărei lupte, iar Iisus nu a luptat nici o clipă pentru viața Sa, sau pentru orice altceva. În egală măsură nu există nici învinși, deoarece ”învinsul” este semenul tău, parte din ÎNTREGUL din care suntem cu TOȚII. Când ”cineva” pierde…pierdem cu toții. Repet, în realitate nu este vorba de pierdere sau câștig, conceptele astea nu există cu adevărat. Faptul că prin NOI nu suntem, nu existăm, este o evidență…dar unicitatea fiecărei manifestări ne pune pe o traiectorie unică. Asta clamez eu…Când văd cum ne încolonăm în turmă…o spun, atenționez că ne-am părăsit traiectoria…UNICĂ.
   Ce-i aia …D-zeu atotputernic…Nu-l mai scoate în față, nu-l mai arunca în derizoriul rațiunii…Asta este blasfemie…Nu există dualitate în UNITATE, iar un D-zeu creator, deasupra creației, este o inepție. Existența se autocrează, ea se manifestă în TOT. Eu nu sunt nici mai bun, nici mai rău ca ceilalți, deoarece nu cred în ierarhii.Desigur, existența se manifestă pe diferite nivele, dar nu ca superior și inferior, deoarece PERFECȚIUNEA este egală cu ea însăși, indiferent de nivel. TOTUL ESTE PERFECT, cine nu vede asta, nu își folosește talantul…dar talantul ESTE.
   Încă o dată…arhanghelii nu luptă cu diavolii, iar armaghedonul este o poveste de speriat copiii. Nu mai gândiți că există rău, diavoli, sau iad…Dacă veți gândi astfel, veți avea parte de acestea, deoarece Legea Atracției vă oferă cu ceea ce rezonați, iar FRICA are putere mare de convingere.
   Sabie, scut…sunt arme, care rezonează cu violența. Bine că pe vremuri, când au intrat în vocabularul biblic, nu erau rachete, aruncătoare de flăcări, sau bombe…Ai fi zis că mitraliera ta este cuvântul și credința tanc…Scoate din arsenalul cuvintelor toate conceptele care au rădăcina în violențe…Să știi, cuvântul poate binecuvânta și…ucide. Nu este de joacă…
   În final… să mai știi că Iisus n-a biruit, nu se putea înfrânge pe EL însuși, doar EL era cu EXISTENȚA(Tatăl)…UNA.

 9. iosif, zice:

  Argumentele sustinute de tine,sunt contradictorii,tocmai prin faptul ca spui; „…cuvântul poate binecuvânta si…ucide.”. Deci exista viata si moarte,BINE siRAU,întuneric si lumina,frig si caldura,IUBIRE si URA,si tocmai aceste manifestari sunt într’o continua si infinita LUPTA,o framântare eterna si ciclica ce produce o EVOLUTIE si EXPANSIUNE UNIVERSALA ,acest PERPETUUM MOBILE,despre care cei „ILUMINATI”,nu vor sa vorbeasca,tinând masele (turmele) ,de milenii; într-o sclavie (ROBIE) a FRICII ,prin obscurantismul religios,filozofico-stiintific,controlând ratiunea,bocând accesul la ADEVARUL ELIBERATOR,corupând liderii religiosi si/sau politici mondiali,cu ajutorul lui „MAMONA”,dumnezeul acestui veac,materialist,trecator si efemer.
  Personal, am CERTITUDINEA si sunt CONVINS ca UNICUL,ABSOLUTUL si INCONTESTABILUL ***ADEVAR*** S-A manifestat si se manifesta de doua mileni,în toata PLENITUDINEA,doar prin HRISTOS ISUS, UNICUL ADEVAR,CALE SI AUTENTICA VIATA.
  ***DIN EL,PRIN EL SI PENTRU EL SUNT SI RAMÂN *[( ÎNREGIMENTAT)]*.:)

  • calinakimu zice:

   Contradiția se află în mintea ta, deoarece tu suprapui peste viață, peste discuții, peste orice…ÎNDOCTRINAREA ta religioasă. Nu poți accepta ”altceva”, ești într-o permanentă tensiune, iar faptul că tu vezi viața drept o luptă între bine și rău ți-o otrăvești. Binele și răul sunt cele două fețe ale ACELEIAȘI monede. Asta este valabil și pentru viață/moarte, pentru orice, dar aparentele contrare, contradicții, sunt de fapt COMPLEMENTARE. O viața văzută și trăită de tine în alb și negru, este esențialmente violentă, în ciuda a ceea ce clamezi tu: iubirea(?!). Aceste aparente contrareități generează energie prin tensiune, dar când vei depăși acest stadiu gregar de manifestare, când vei înțelege ce spune Iisus, atunci vei fi cu adevărat un OM liber, iubitor…NORMAL.
   Ce știi tu despre iluminare? NIMIC! Asta se vede după afirmațile tale fără sens. Cei ce au înțeles REALITATEA prin ei înșiși n-au ce să vorbească unor minți indoctrinate, printre care te numeri și tu…Iisus nu-i dă nici o explicație lui Pilat la acea pseudo-judecată, la acel interogatoriu. EL ȘTIE că Pilat nu-l poate înțelege. Tu prin iluminați înțelegi acel așa zisul guvern mondial, care…corupe biserica?! Păi biserca face parte dintre ei, este coruptă total.
   Mamona sunt cei ce cred în mamona și vor avea parte de mamona, conform legii atracției. De ce îți este frică…nu scapi. Iisus spune de mamona deoarece vorbește cu oameni adormiți, tâmpiți, pe care Biblia îi ținea cu biciul, de frica unui D-zeu bătăuș…cât de cât morali. Păi dacă tu după 2000 de ani spui că există diavoli, cine l-ar fi crezut pe Iisus, dacă le spunea oamenilor acelor vremuri adevărul adevărat? De aceea Iisus le vorbește pe ocolite, prin pilde, parabole, ca unor copii IGNORANȚI.
   Credința că Iisus este SINGURUL depozitar al adevărului absolut, este gratuită. Știi tu adevărul absolut ca să poți certifica cele ce le spui? Fii serios Iosife și nu te mai da rotund, că te rostogolești în fundul gropii, de unde nu se mai vede SOARELE.
   Ca să rămâi înregimentat în ceva, despre ce habar n-ai decăt din spusele Evangheliei, față de care ești o vuvuzea, nu spune decăt că deocamdată te complaci să fii sclav, să puturoșești pe ce a făcut Iisus, sau alți ILUMINAȚI. Tu afirmi cu o mândrie țanțoșă lucruri de care ar trebui să-și fie rușine. Nu-ți poți urma decăt propria cale…DESCOPERITĂ de tine, nu închipuită de alții. Așa …te complaci în a fi o făcătură, monedă calpă, chinval răsunător.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s