CÂMPUL CUANTIC, REZONANŢA, NORMALITATEA ŞI ŞTIINŢA RELIGIOASĂ.

5

Iată că am încheiat ciclul de boli enumerate în ordine alfabetică. Este clar, boala fiind de origine spirituală, nu poate fi vindecată cu adevărat decât spiritual.  Orice altă vindecare va fi a efectelor, va fi o vindecare ce va recidiva într-o formă sau alta.

De fapt boala se manifestă în clipa în care rupem legătura cu Existenţa. Când mintea/inima/trupul nu mai sunt conectate la sursă. Când mintea, când inima, când stomacul, când orice altă parte a corpului pierde legătură  cu Existenţa, când nu mai suntem interconectaţi cu Întregul, cu Oceanul, cu acest Câmp Cuantic…apare boala. Boala este o manifestare a independenţei, de fapt a izolării de întreg. Se ştie că tumoarea canceroasă este un univers paralel cu universul organismului. Când ne deconectăm de la sursă se manifestă boala, iar când deconectarea devine cronică, boală devine cronică, rădăcinile sunt complet distruse şi chiar dacă mai vieţuieşti, o parte din tine va rămâne moartă. Paralizia reprezintă o astfel de situaţie extremă. Când trupul pierde contactul cu energia Universală, seva vieţii nu mai curge în el. De fapt de această boală a ruperii legăturii cu Universul suferă întreaga omenire, de la caz la caz, mai mult sau mai puţin.

Vorbeam cu un amic, care revoltat de existenţa acestei lumi profund dezechilibrate, nedrepte, lacome, discriminatorii, în care exploatarea dintre oameni şi a naturii generează dezechilibre tot mai mari ce pun în pericol însăşi supravieţuirea planetară, afirma amicul că este o nevoie imediată de o revoluţie mondială, care să schimbe structural toate sistemele sociale, economice, politice şi religioase. Aşa este, trebuie să recunosc această nevoie, dar revoluţia , sau ce credem noi despre acest concept, va trebui să fie de o altă natură, o natură ce va produce o TRANSFORMARE profundă a calităţii vieţii, care nu va schimba un rău mai mic cu unul mai mare , aşa cum s-a petrecut cu toate revolutile de până acum. Este o iluzie credinţa că revoluțile au reprezentat salturi calitative în evoluţia lumii. Poate doar revolutile ştiinţifice, dar şi acestea acum, subordonate intereselor meschine ale exploatatorilor, se întorc împotriva noastră, a tuturor. Singura revoluţie capabilă de o asemenea transformare profundă, totală, de durată, este o revoluţie fără victime de nici un fel, nici directe, nici colaterale. Este o revoluţie tăcută, discretă, fără un lider, fără doctrine sofisticate, fără arme de nici un fel, fără ideologii, fără violențe. Este o revoluţie a bunului simt, a normalităţii, a restabilirii echilibrului armonic, este revoluţia integrării conștiente în orchestra Universului, în Oceanul Existenţei, fiind în esență o REVOLUŢIE SPIRITUALĂ, care va repune lumea pe piciore în spre direcţia corectă. Ideologia, dacă tot vrem să avem una, este Iubirea, iar scopul este scop în sine, adică tot IUBIREA. Nu va fi democraţie, va fi o dictatură a UNIVERSULUI exercitată prin Legile Universale. Religia viitorului/prezent este a ştiinţei-religioase, care nu are nici o legătură cu biserica sau politehnica. Pe măsură ce adevăratele Legi Universale vor fi cunoscute şi respectate de câţi mai mulţi oameni, acestea ne vor sluji pe fiecare în parte după nevoi, fără intervenţia intermediarilor profitori. Legea Rezonanţei sau a Atracţiei este Legea care face posibilă această sincronicitate dintre noi oamenii şi dintre noi şi Univers. Suntem creatorii propriului destin, iar ca acesta să fie unul benefic este suficient să ne dorim aceasta, să compasionăm cu acest Univers, cu acest ocean al IUBIRII. Aceasta este adevărata revoluţie decisivă, ultimă, transformatoare.

Această revoluţie spirituală va avea atâţia lideri câţi oameni consimt să participle la înfăptuirea ei, fiecare fiind liderul propriei sale conștiințe pusă în slujba Unităţii. Fiecare va avea o cale proprie, unică, liberă, fără amestecul nici unei doctrine filosofice sau religioase. Fiecare va fi descoperitorul adevăratei sale identităţi, o descoperire în sine trasformatoare. Resetați-vă  trecutul, cunoștințele căpătate, lăsaţi mintea să se unească cu inima, ceea ce va genera noi organe spirituale, ochi de VĂZUT şi urechi de AUZIT…ADEVĂRUL. Acesta, adevarul, nu aparţine nimănui în nume propriu, este Universal  şi se dezvăluie prin revelaţie. Nu prin eforturi încrâncenate,  sau prin căutări încăpăţînate, prin metode sau exerciţii speciale. Lăsaţi-vă mintea să se elibereze de gânduri, să zboare liberă pe cerul devenit tot mai senin al conștiinței. Nori gândurilor, temerilor, tensiunilor, resentimentelor, gunoaielor adunate în subconştient vor dispare lăsând ca soarele iubirii să lumineze singura realitate existentă, aceea a iubirii universale. Este mai simplu decât pare, deoarece este calea naturală a fiinţei. Este însă necesar ca DIRECŢIA să fie corectă. Părăsiţi periferia fiiniței, acolo unde vă aflaţi acum, acolo unde toate dezechilibrele, iluzile, malversaţiunile egoului sunt posibile.  Pătrundeţi cu energie, o energie ce va spori pe măsură ce veţi înainta, în spre CENTRUL fiinţei, acolo unde vă veţi întâlni cu CEL CE SUNTEŢI cu adevărat, acolo unde se află poarta larg deschisă a iubirii, ce duce la UNITATE, la VIAŢĂ, la eternitate.

De această cale spune Iisus că duce la viaţă, la adevăr, la Împărăție. Fiecare are însă calea lui, deoarece fiecare este UNIC, iar Iisus ne arată DIRECŢIA corectă. Renunţaţi a mai cauta căile altora pentru a le urma, pentru a le imita. Fiecare este UNIC, iar Iisus este IISUS, Budha este BUDHA, tu eşti TU ! Cum poţi fi Iisus sau Budha, ca să-i urmezi pe aceştia, cum poţi fi altcineva decât eşti ? Caută calea proprie, ea se află în tine, tu doar este nevoie s-o descoperi şi s-o urmezi. Aşa cum eşti TU nu a mai fost, nu este şi nu va mai fi nimeni în Univers. FII la înălţimea unicităţii tale.  Misterul, acestei descoperiri transformatoare, aventura acestei descoperiri, este în sine minunată, este trăire pură, autentică, creatoare, participi la generarea destinului comun al Universului. Eşti în mijlocul fluviului vieţii, acolo unde curentul Existenţei este cel mai puternic, acolo unde te încarci cu energia necesară acestei transformări decisive. De fapt vei descoperi că toată această aventură  se desfăşoară în… OCEAN, că ai fost din totdeauna acolo şi pentru totdeauna. Asta este adevărata revelaţie TRANSFORMATOARE.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la CÂMPUL CUANTIC, REZONANŢA, NORMALITATEA ŞI ŞTIINŢA RELIGIOASĂ.

 1. corneliuedward zice:

  Foarte adevarat articolul! Exact inainte de a citi postarea, ma gandeam exact la o reteta de a regasi linistea interioara (dupa vreo 10 zile tare sucite). Ma gandeam exact la faptul ca nu este o reteta universal-valabila, reteta o avem in noi, fiecare. Trebuie vazut ce ne lipseste cu adevarat sau ce a creat dezechilibrul si sa incetam a mai incerca sa fim ceea ce nu suntem, sa nu incercam sa copiem pe altii. Exact cum ai subliniat in articol, SUNTEM UNICI!
  Ma ajuta foarte mult faptul ca gasesc persoane care rezoneaza cu felul meu de a vedea lucrurile! 🙂
  Multumesc!

 2. Pingback: CÂMPUL CUANTIC, REZONANŢA, NORMALITATEA ŞI ŞTIINŢA RELIGIOASĂ. | corneliuedward

 3. calinakimu zice:

  Dragule…ți-am mai spus și ți-o repet : Blogul meu nu este un blog bisericesc. Există nenumărate asemenea bloguri unde îți poți exhiba credința în consens cu ceilalți. Lasă tu rătăcirile altora, căt timp ești exponentul acestei rătăciri. Faptul că te consideri mic și neînsemnat, că umbli cu comparații aiuritoare, cu clasamente în care creezi discriminări și false ierarhi, este treaba ta. Aici se vorbește SERIOS, nu au ce căuta postarea unor texte biblice, sau părerea ta despre aceste scrieri. O poți face pe un blog personal, sau pe unul bisericesc. Chiar nu înțelegi? Dacă nu, inseamnă că ai o formă de autism. De câte ori să-ți mai repet ?! Nu te supăra dar chiar n-am de gănd să te mai dăscălesc. Spui ca ai găsit carea desăvârșirii, singura ce duce la iubirea absolută, la adevar(?!). Păi drum bun și cale bătută, dar , te rog, LASĂ-NE pe noi ăștia păcătoși și rătăciți în pace. Tu carele te pretinzi un fervent practicant, ocupă-te de practică și lasă teoriile despre credința ta.
  Nu am de gând să-ți mai postez delirul mistic…totuși, pentru conformitate voi posta câteva rănduri de-ale tale …care din păcate, nici astea nu sunt ale tale. Nici în ce crezi nu ești autentic.
  ”Multe cai pot PAREA bune omului,dar la urma se vad ca duc la moarte.”
  „Omul lesne crezator crede orice vorba,dar omul chibzuit ia seama bine cum merge;”
  „Fiindca plata pacatului este moartea dar darul fara plata a lui DUMNEZEU este viata vesnica în ISUS HRISTOS ,DOMNUL NOSTRU.”
  Ajunge …și prea ajunge…Uite, ai ocazia să te declari un ”martir”, care ai fost banat, pentru credința ta. Ușile Împărăției le ai deschise…Intră și…lasa-ne…și pe noi și pe Hristos.

 4. calinakimu zice:

  Felul de a vedea lucrurile corect tine de bun simț, dar din nefericire pe acesta oamenii l-au cam pierdut… Mă bucură în egală măsură faptul să regăsesc oameni care recuperează acest bun simț, care de aemonizează cu ÎNTREGUL. Este un proces, care o data pornit, nu va mai putea fi oprit de nimeni și de nimic.

 5. noo29r zice:

  Îmi cer scuze pentru curaj.De ceva timp caut un ”nebun” asemeni mie.Daca cu adevărat credeți în tot ceea ce postați m-ati cucerit .Apreciez curajul de a vorbi lumii despre ceva noi,despre secretul normalității.

  • calinakimu zice:

   Vorbesc, scriu, transmit, îndemn pe toți ceilalți să fie autentici creativi, liberi și iubitori, adică absolut NORMALI. Cum aș putea spune altceva decât cred?! În cazul meu nu este vorba de curaj. Ai nevoie de curaj, de voință, de ambiție când acționezi fără credință, fără convingeri,fără înțelegerea fenomenului, fără să fii centrat. Nu mă văd acționând altfel decât o fac.
   Mă bucură faptul că mă regăsesc în tot mai mulți semeni doritori de normalitate, iar secretul acestei normalități se află la îndesufletul fiecăruia dintre noi, așteptând clipa dezvăluirii. Cred că pot contribui la clarificarea anumitor aspecte în acest sens. Altfel… aș fi doar un spectator.

 6. dumitruichim zice:

  Ca să te descoperi ca ”eu” ai nevoie de un ”tu” – I-you, I-thou! Cunoaște-l pe ”tu” ca să poți fi ”eu”. Numai un ”tu” te poate ajuta la un ”gnothy seavton”. Cum zic chinezii: Citește toate cărțile și scrie ca tine!

 7. calinakimu zice:

  NIMIC nu poate funcționa, nu se poate manifesta, în afara relației. Suntem un produs al relației, al TOTALITĂȚII…
  TU…EU…sunt granițe ale iluziei…

  • iosif, zice:

   Trebuie sa va dau dreptate. Suntem întro interdependenta unii cu altii ,conectati cu Dumnezeu pe diferite frecvente,iar „comunicarea” cu EL,se realizeaza si devine pentru fiecare in parte,cu atât mai limpede (clara),cu cât este realizata mai perfect (armonios) între noi,aici si acum.:)

 8. iosif, zice:

  D’accord…:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s