FIZICA CUANTICĂ ŞI  “ LEGEA REZONANŢEI “. (12).

 

body

Alte locuri unde se depozitează emoțile.

CAPUL: este locul unde se află centrul de comandă al corpului. El este locul unde ne proiectăm viaţa. Echilibrul în această zona este important pentru echilibrare generală: psihică, emoţională, fizică şi mentală.

N.B. durerile de cap sau migrenele sunt de cele mai multe ori sentimente refulate care cauzează dezechilibre, în timp ce partea conştientă încearcă să găsească cauza pentru care lucrurile nu merg sau nu sunt cum ar trebui să fie.

OCHII: sunt în legătură cu vederea interioară, sentimentele şi auzul (în legătură cu al treilea ochi sau centrul clarviziunii) . A nu fi luat în seamă de alţii, a nu vedea dorinţele altora, a nu vrea să vezi chiar ce este sub nasul tău (miopie) sau a nu vedea ceea ce este în alte locuri îndepărtate (vedere scurtă) sunt sentimente care se stochează la nivelul ochilor. Ochii sunt legaţi de canale cu sinusurile unde sunt depozitate lacrimile. Ochii sunt de asemeni în conexiune cu ovarele, uterul, testicolele şi prostată.

URECHILE: „Ascultă pe alţii şi de a fi ascultat”. La nivelul lor se produc blocaje provenite din sentimente: ceea ce nu vrem sau n-am vrut să auzim. Ele sunt legate de tensiunea arterială, de echilibru în sens general şi de claritate.

GÂTUL (laringele) este sediul vorbirii, expresii verbale personale. La nivelul gâtlejului sunt blocaje emoţionale cauzate de înăbuşirea cuvintelor sau ideilor, gândurilor sau credinţelor. Se produc aceste blocaje atunci când omul nu spune ceea ce trebuia să fie spus, vorbeşte prea mult, face să tacă sensibilitatea.

GÂTUL: verbalizează şi exprimă. Blocajele din zona gâtului sunt cauzate de idei sau cuvinte sau gânduri sau credinţe, care îţi rămân fixate în gât şi cu care te îneci. De asemeni, blocajele pot proveni din a nu spune ceea ce trebuie spus sau de a vorbi prea mult şi de a fi închisă gura. Blocajele în această zona sunt în legătură cu greutăţile şi responsabilităţile pe care le duci în spate, şi care te apasă prea greu. Blocajele sunt, de asemenea, în legătură cu oamenii cu vederi de cal (nu vede nimic nici în dreapta, nici în stânga), când îţi lipseşte ajutorul celor din jur sau când ai o gândire neflexibillă.

TRACTUL INTESTINAL: constipaţia se datorează refulării unor sentimente de obicei de furie, de frică sau vinovăţie. Colită (diareea) este datorată eliminării unor sentimente vechi, gânduri, idei, pe care nu le-ai înfruntat sau rezolvat.

OVARELE ŞI UTERUL: la nivelul lor se stochează ura împotriva bărbaţilor şi probleme generale legate de naştere, avort, avort provocat, viol,  frică, vinovăţia şi furia în legătură cu sexualitatea.

VEZICA URINARĂ: stochează sentimente de furie, vinovăţie, legate de sexualitate.

PROSTATĂ: aici se stochează vinovăţie legată de sex, furie împotriva femeilor, sentimentul de neputinţă, lipsa ajutorului.

COAPSELE: sunt un sistem de suport al trupului, la nivelul lor de obicei se acumulează sentimentele de furie şi frică (se manifestă că depozite lipidice), sentimentul de vulnerabilitate şi lipsa protecţiei (lipsa de depuneri la nivelul coapselor).

GENUNCHII: sunt răspunzători de flexibilitatea în gândire şi de siguranţă (suportul) în viaţă. Genunchiul stâng este resposabil de suportul emoţional intern. Genunchiul drept ţine de suportul emoţional extern pe care ţi-l produce slujba, banii, prietenii. Suportul de la mama se depozitează în genunchiul stâng, suportul de la tată în genunchiul drept. Părinţii care şi-au inversat rolurile vor avea simptomatologie reversa în genunchi (dreptul se va comportă că stângul).

GLEZNA: legătură ei este cu gândirea, analiză, înţelegerea şi întrebarea „De ce?”.

LABELE PICIOARELOR: au legătură cu atitudinea (ce reprezentăm noi prin atitudinea noastră). Aici sunt stocate sentimentele: dacă suntem în stare să luăm atitudine pentru noi şi pentru alţii, dacă suntem în stare să dăm exemplu de comportament altora, dacă te simţi împlint sufleteşte. Talpa piciorului conţine proiecţii ale tuturor organelor din corp. De asemeni, este în legătură cu simţul realităţii practicului în viaţă.

UMERII: Umărul drept poartă greutăţile şi responsabilităţile datorate familiei, meseriei, lumii sau altora. Umărul stâng poartă emoţiile interne precum şi responsabilităţile pentru propria viaţă fizică, spirituală, emoţională, mentală, precum şi responsabilitatea creşterii (evoluţiei) în aceste domenii. Aici sunt stocate de asemeni sentimentele de vinovăţie

REGIUNEA DIN PARTEA DE SUS A SPATELUI: Partea dreapta stochează furie, dezechilibre datorate excesivei dărnicii, stochează supărări banale, iritaţii, atunci când din cauza acestor mici tulburări răbufneşti sau ţii în tine, când ascunzi sau exteriorizezi aceste mici supărări, atunci când te dezvinovăţeşti în legătură cu dezechilibrul pe care îl creează datul sau primitul (fie dai prea mult, fie primeşti prea mult). Partea stânga stochează sentimentele de tristeţe la pierderea unei persoane dragi, părerile de rău, pierderea unor lucruri, vinovăţia. De cele mai multe ori, partea stânga rezonează la primitul excesiv, fără a da în schimb suficient de mult.

REGIUNEA DORSO-LOMBARĂ: stochează furia, sentimente neverbalizate, stres legat de sex,  bariere care te despart de sexul opus.

REGIUNEA COCSO-SACRATĂ: are de-a face cu supravieţuirea, activarea lui kundalini , frică de succes, frică de a trăi, frică de a acţiona.

Va continua…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la FIZICA CUANTICĂ ŞI  “ LEGEA REZONANŢEI “. (12).

 1. eusiparulmeu zice:

  Te rog scrie despre organele genitale

  • calinakimu zice:

   Binecunoscutul terapeut Valeriu Popa spune : “Tineti minte! Tot ceea ce facem, de la gand, privire, gest, vorba, fapta, se inregistreaza undeva, in finitul care ne inconjoara si cand plecam din viata ne intalnim cu noi, fiind direct raspunzatori pentru tot ceea ce am facut”.
   Referitor la bolile organelor genitale tot el spune :

   C.M.P. = cauza mentala a problemei N.M.G. = noul model de gandire
   Boli venerice
   C.M.P. : Vina sexuala. Nevoia de pedeapsa. Credinta ca organele genitale sunt murdare si pacatoase. Abuz fata de alte persoane.
   N.M.G. : Cu iubire si bucurie imi accept sexualitatea si exprimarea sa. Accept numai gandurile care ma sprijina si ma fac sa ma simt bine.
   Aparatul genital
   C.M.P. : Incalcarea principiului masculin sau a celui feminin.
   N.M.G. : E perfect sa fiu asa cum sunt.

   Probleme genitale
   C.M.P. : Grija ca nu esti suficient de bun.
   N.M.G. : Ma bucur de propria mea viata. Sunt perfect exact asa cum sunt. Ma iubesc si ma aprob.
   Gonoree
   C.M.P. : Nevoia de pedeapsa pentru faptul de a fi o persoana rea.
   N.M.G. : Imi iubesc corpul. Imi iubesc sexualitatea. Ma iubesc pe mine insumi si sunt fericit.

   Herpes labial
   C.M.P. : Cuvinte purulente maniate si teama de a le exprima.
   N.M.G. : Creez numai experiente pasnice pentru ca ma iubesc. Totul este bine.

   Herpes genital
   C.M.P. : Convingere in vinovatia sexuala si nevoia de pedepsire. Rusine publica. Credinta intr-un Dumnezeu care pedepseste. Respingerea genitala.
   N.M.G. : Credinta mea este ca Dumnezeu ma sprijina. Ma bucur de sexualitatea mea in corpul meu. Sunt minunata.

   Impotenta
   C.M.P. : Tensiune sexuala, stres, culpabilizare. Convingeri sociale. Ciuda impotriva unui partener anterior. Teama de mama.
   N.M.G. : Accept acum si permit ca intreaga putere a principiului meu sexual sa opereze cu usurinta si bucurie.

   Incontinenta
   C.M.P. : Emotii exacerbate. Sentimentul ca-ti scapa controlul mental al emotiilor.
   N.M.G. : Ma accept si ma iubesc in intregime cu bucurie. E mai sigur pentru mine sa-mi exprim emotiile

   Ovare (afectiuni)
   C.M.P. : Creativitate blocata.
   N.M.G. : Sunt echilibrata in curgerea creatiei mele.
   Prostata
   C.M.P. : Temeri mentale ce afecteaza masculinitatea. Cedare. Presiune sexuala si vina. Credinta in imbatranire.
   N.M.G. : Ma iubesc si ma aprob. Imi accept propria putere. Spiritul meu este mereu tanar.
   SIDA
   C.M.P. : Se simte lipsit de aparare si fara speranta. Nimanui nu-i pasa. O puternica credinta ca nu este suficient de bun. Negarea eu-lui. Vina sexuala.
   N.M.G. : Sunt o expresie Divina, magnifica a vietii. Ma bucur de sexualitatea mea. Ma bucur de tot ceea ce sunt. Sunt puternic si capabil. Ma iubesc si ma apreciez.
   Sindrom premenstrual
   C.M.P. : Respingerea proceselor legate de feminitate. Confuzie lasata sa domine. Oferirea puterii unor influente exterioare.
   N.M.G. : Acum imi asum responsabilitatea mintii, corpului si vietii mele. Sunt o femeie plina de putere si minunata. Orice particica din corpul meu functioneaza perfect. Ma iubesc si sunt in pace.

   Sifilis
   C.M.P. : Neacceptarea ta asa cum esti.
   N.M.G. : Hotarasc sa fiu eu insumi. Ma accept exact asa cum sunt.

   Testicule (afectiuni)
   C.M.P. : Incalcarea principiului masculin. Ranirea masculinitatii.
   N.M.G. : Este bine sa fii barbat.

 2. corneliuedward zice:

  Reblogged this on corneliuedward.

 3. smaranda64 zice:

  Mai ai miere de vânzare?

 4. eusiparulmeu zice:

  Poti scrie si despre afectiunile pielii?

  • calinakimu zice:

   Despre piele…în general.
   Cauze :
   Este afectată individualitatea. Anxietate, temeri. Probleme vechi nerezolvate și îngropate.
   Remediu :
   Mă simt în siguranță sa fiu eu însumi. Cu gânduri de iubire și bucurie trecutul este iertat și UITAT. Sunt liber în acest moment.

 5. eusiparulmeu zice:

  Despre caderea parului, albirea lui se pot ghici usor cauzele dar as vrea sa aud parerea ta mai profesionala, bineinteles daca voiesti si de asta data.

  • calinakimu zice:

   Se pare că sunt probleme legate de gândirea veche, de inacceptarea prezentului, teama de a fii tu insuți. Pot fi tensiuni, dorința de control…
   Remediul ar fi de increderea in sine, acceptarea fiecarui moment al vieții, starea de siguranță.
   În plus este o chestiune de ereditate, dar se știe că venim în familii stabilite tot de Legea Atracției, că avem părinți cu care rezonăm. Cum este posibil ca trauma psihică să se afle în subconștient și venim cu ea din viețile trecute .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s