FIZICA CUANTICĂ ŞI “ LEGEA REZONANŢEI “. (6).

 

 Cum-functioneaza-energiile-ADN-ulu-spiritual-21

În continuare să vedem la ce concluzii a ajuns medicul german Ryke Hamer, care a stabilit că metoda de vindecare are reguli precise.

Regula de Fier a Cancerului:

 1. Fiecare cancer sau altă afecţiune gravă, are drept cauză un CONFLICT care generează UN ŞOC EMOŢIONAL numit : DHS (Sindromul Dirk Hamer), care îmbolnăveşte omul mai întâi la nivel mental, când apar dereglări în creier, iar în final boala se răsfrânge asupra unui organ.
 2. Tipul conflictului care a ganerat ȘOCUL EMOȚIONAL determinâ zona în care apar aceste inele concentrice, determină organul în care va apărea boala.
 3. Cu cât durează mai mult conflictual, cu atat se îmbolnăvește mai mult organul corespunzător acestui tip de conflict. Aceste concluzii au rezultat în urma experimentelor practice făcute pe oameni și animale. S-a demonstrat că şi animalele, la fel ca oamenii, sunt predispuse bolilor în urmă unui conflict care generează un şoc emoţional. Dar 90% din tumorile descoperite la animale sunt calcifiate, deoarece ele rezolva instinctiv, în mod natural conflictul. Studiile doctorului au mers mai departe demonstrând că EXACT acelaşi principiu functionaza pentru oameni. O femeie care pierde un copil este predispusă, în următorul an, la cancer de sân. Pentru a scapa, ea va trebui să rezolve acest conflict emoţional  făcând ALT copil, adoptând unul, sau ataşându-se de un animal sau om, cu aceleaşi sentimente pe care le avea pentru primul copil.

 Partea şi mai rea  este că o femeie care are copilul sănătos, însă trăieşte mereu cu frica că-l va pierde, se expune unui risc uriaş de cancer la sân, exact pe acelaşi mecanism.

Pe acest sistem acţionează TOATE conflictele emoţionale.

Adică, o femeie care află că soţul o înşeală cu o femeie mai tânăra, va avea parte de un conflict de inferioritate, generat de o stare de inutilitate sexuală. Acest tip de sentiment duce întotdeuna la cancer de uter. Această femeie poate scapa de cancer, dacă să împacă cu soţul sau îşi găseşte alt bărbat cu care să facă sex. În caz că nu reuşeşte, această frământare interioară o va îmbolnăvi. Sau : un bărbat care a fost părăsit de soţie va putea trece în faza de autovindecare (explic imediat ce e), numai după ce se va împacă cu această sau va avea altă femeie cu care să facă sex.

Sau: o persoană care a ieşit la pensie şi se simte INUTILĂ se va îmbolnăvi mai mult că sigur. Ea va putea trece în faza de vindecare a bolii, DOAR după ce se va înscrie la un club sau să îşi va găsi o nouă pasiune sau o nouă ocupaţie.

Sau : oamenii cu stimă de sine scăzută se expun, mai devreme sau mai târziu, la bolile de oase (decalcifiere, osteoporoză etc.), până în momentul când conştientizează şi rezolva această nemulţumire care generează un coflict emoţional de tip DHS. Acelaşi sistem, că mai sus, funcţionează pentru TOATE BOLILE (nu numai cancerul), însă fiecare tip de conflict emoţional afectează alt organ.

Un alt principiu esenţial în NOUA MEDCINĂ, este că toate bolile se desfăşoară în 2 FAZE:

Faza de imbonavire (de conflict) şi Faza de vindecare (post conflict)

Conform medicului german, fiecare boală are:

 1. Faza de Conflict Activ (de îmbolnăvire), în care se instalează o stare de tensiune şi nelinişte, lipsa poftei de mâncare însoţită de pierderi în greutate şi lipsa somnului (insomnii) . Mâinile şi picioare devin mereu RECI, pielea devine sensibilă sau iritată, iar starea generală e una de tensiune continuă – semne care indică faptul că tumoarea/boală este în plină devoltare şi contiună să

crească. Însă, odată ce omul constentizeaza şi rezolva

conflicutul emoţional, corpul intră în:

 1. Faza Conflict Rezolvat (de Autovindecare). În această

faza, corpul se VINDECĂ. Primul semn e că mâinile şi picioarele devin din nou CALDE !

Însă, vindecarea se poate manifestă şi prin diferite BOLI  şi STĂRI de OBOSEALĂ prelungite (asemenea conceputului de criză de vindecare, din homeopatie).

Când apare una dintre aceste probleme, este întotdeauna vorba despre boli călduroase, gen febra sau hipertensiunea, şi niciodată nu vei avea mâinile şi picioarele reci, dacă eşti în faza de vindecare, decât dacă te afli în faza de îmbolnăvire (de conflict emoţional).

Aşadar, când începe faza vindecării, apare cel puţin o

starea de de epuizare şi oboseală excesivă, cu o nevoie puternică de a dormi MULT, deoarece corpul face eforturi imense pentru a se regenarea şi reechilibra.

În această fază, PROCESELE apărute pe timpul fazei de îmbolnăvire sunt REVERSATE: Tumorile sunt eliminate sau capsulate (calcifiate), iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate, prin regenerarea naturală a ţesuturilor. La sfârşitul fazei de AUTOVINDECARE, ţesuturile şi organele afectate sunt refăcute complet şi, deseori, devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariţia ŞOCULUI, deoarece organismul şi-a format anumite mecanisme de apărere şi prevenţie. Ca exemplu pentru fazele de îmbolnăvire-vindecare, o mamă care-şi vede copilul lovit de o maşină, în drum spre spital mâinile şi picioarele îi devin reci ca gheaţa, îi dispare complet poftă de mâncare şi, în acea noapte, are insomnie. Toate acestea, până când doctorul o anunţă a doua zi, că totul este în regulă şi nimic rău nu se poate întâmplă. Atunci, mâinile şi picoarele femeii redevin calde, îi revine pofta de mâncare şi poate dormi profund noaptea.Totuşi, este foarte posibil ca  în perioada următoare, să facă febra uşoară sau să-i apară erupţii pe corp, deoarece corpul face eforturi imense pentru a  regenera ţesuturile stricate.

Conflictul emoţional NU este determinat direct de eveniment, ci de modul în care persoana resimte, la nivel psihic, evenimentul declanşator. În funcţie de această dimensiune interioară a evenimentului, poate să apară sau nu, un conflict emoţional, iar intensitatea şi localizarea efectelor acestuia vor depinde de intensitatea şi tipul trăirii interioare. Este clar că pentru unul şi acelaşi evemiment neplăcut, reactile indivizilor sunt diferite. Unii trec mai uşor, alţii mai sensibili trăiesc şocul din plin.

Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienţi, doar stand de vorba cu ei. Nu făcea nimic magic, decât că le explică logic şi raţional despre strânsă legătură dintre starea mentală şi boală. Adică, fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ŞOC emoţional. El a numit acest şoc, după numele fiului sau : Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Va continua…

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la FIZICA CUANTICĂ ŞI “ LEGEA REZONANŢEI “. (6).

 1. Nu sunt platit in niciun fel ca sa îi fac reclama 🙂 dar pentru cei interesati, exista un grup de Noua Medicina Germana (in limba romana) pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/191070311078605/
  Este un grup „inchis”, adica trebuie sa ceri Join ca sa fii admis ca membru. Nu e complicat. Eu am cerut si am fost admis. Veti gasi acolo foarte multe materiale. Puteti pune intrebari despre diverse boli, si veti primi raspuns. Eu am fost impresionat in mod placut, si de aceea il recomand aici.

 2. Desigur, prima conditie e sa ai cont pe Facebook… 🙂

 3. Imi plac postarile tale stintifice(daca vrei ma poti urmari,eu te urmaresc).

 4. christina zice:

  Hammer este cel mai tare . multumim doamna @calina si dom bascescu

 5. dooorel zice:

  ORICINE AI FI AUTORULE CHAPEAU ! UN ARTICOL DE NOTA 10 !
  MULTUMESC .

 6. iosif, zice:

  Excelente articole.
  De fapt nu e nimic nou,sunt doar extrase din Intelepciunea Cuvântului lui Dumnezeu,de cei întelepti,care au „cercetat Scripturile”,si le-au aplicat in viata cotidiana,prin „Credinta,Speranta,si DRAGOSTEA” de oameni în general,si cunostinta sinelui,prin Cuvântul întrupat,Hristos Isus.

  În alta ordine de idei,”întelepciunea care vine de sus”,este un echilibru între ratiune si sentimente,expuse în LUMINA CUVÂNTULUI SFÂNT,(INFINIT)

  Omul materialist niciodata nu va atinge aceasta stare de „înaltare spirituala”,decât prin abandonarea (lepadarea) sinelui,ego-ului,autentica” pocainta”,întoarcerea din moartea cautarilor nonvalorilor materiale,la valentele autenticelor valori eterne ale DRAGOSTEI.

  Fiti binecuvântati.

  • calinakimu zice:

   Consider că TOTUL este sfânt, că totul este generat de perfecțiune, indiferent cum numim aceasta perfecțiune: D-zeu, câmp cuantic, Minte Universală, Absolut, substanță-sursă…
   Lepădarea de ego survine în urma CONȘTIENTIZĂRII realității. Pocăința nu are sens…atâta timp cât vina noastră majoră se numește : INCONȘTIENȚĂ.
   Voi încerca să explic la finalul articolelor cum văd conceptul de cuvânt întrupat…ținând cont că înaintea cuvântului este ”gândul”.
   Cred că binecuvântarea este adresabilă TuTUROR, fără discriminare.

 7. iosif, zice:

  „Pocainta nu are sens…” !? Sa înteleg ca respingeti acest concept,ce sta la baza reabilitarii valorilor autentice,concept pe care „religia si stiinta” incearca de doua milenii sa-l scoata din vocabular,înlocuindul cu tot soiul de surogate înselatoare?
  Nu,dragii mei ! Tocmai aceasta expresie de care toti se rusineaza,va realiza victoria ADEVARULUI .Iesirea din MATRIX,se poate realiza doar prin POCAINTA,si prin TRAIREA ADEVARULUI relatat si revelat EXCLUSIV DE HRISTOS ISUS .DOAR PRIN EL,se poate ajunge la autentica cunoastere de SINE, si de DUMNEZEUL CREATOR . BIBLIA ESTE SINGURA AUTENTICA STIINTA. RESTUL SUNT DETALII ÎNSELATOARE.
  Fiti binecuvântati.

  • calinakimu zice:

   Dragul meu…ce pocăință este mai mare ca TREZIREA?!
   TU ce știi despre D-zeu?! VORBE…autorizate de autoritatea credinței tale. Care este relația ta cu D-zeu?! Este Acesta ”cineva” aflat în afara creației, in afara TA ?! Cum să-l cauți pe D-zeu…în D-zeu ?!
   Toți suntem bivecuvântați de DUMNEZEREA aflată în noi și pretutindeni…Nimic nu este în afara sau înăutrul lui D-zeu…sau cum vrei să-i spui…acestei ENERGII…
   Detalile sunt construcțile dogmatice teozofice…

 8. iosif, zice:

  Draga”calinakimu”.
  Azi,când Soarele existentei mele trecatoare si efemere,a trecut de amiaza,indreptându-se spre apusul ireversibil,dupa ce am beneficiat de (HARUL) cunoasterii absolute,revelata de CEL CE ESTE,fara început,prin UNICUL OM AUTENTIC*HRISTOS ISUS*,prin care mi-a descoperit TAINA VIETII,si prin care am o relatie zilnica,si intima (personala) cu acest DUMNEZEU,impersonal si atemporal „ENERGIE CREATOARE”,când am descoperit fericirea indescriptibila,autentica,care teorie,filosofico-stiintifica m-ar mai putea determina,sa ma separ de aceasta DRAGOSTE,care depaseste capacitatea perceptiei celor cinci simturi,prin *DUHUL SAU CEL SFÂNT*,care m-a transfera de pe acest pamânt (dimensiune a perceptiilor de joasa frecventa),într-o noua dimensiune,elevata,spirituala,si eterna ?
  Ma aprovizionez cu aceasta „hrana” CUVÂNTUL ABSOLUT,zi de zi asimilând-ul în „noua fiinta eterna”,cu SPERANTA (care nu însala),caci în curând,ma voi contopi integral în EL,si VOM FI UN SINGUR TRUP pentru eternitate.
  Originea mea este EL,iar finalitatea tot El,asa ca „eu” nu mai exist,ci EL EESTE TOTUL în mine,toate proiectele,vointele,actiunile,si faptele au trecut în proprietatea SA,iar „eu” nemaifiind nimic,de fapt, *suntem* UNA ÎN EL.(împreuna lucratori si creatori ai lumii,ai universului).
  Fiti binecuvântati.

  • calinakimu zice:

   Înțeleg că puteți rosti cu smerenie…că sunteți una cu Tatăl, așa cum spune Iisus ?!
   In ceea ce mă privește, după cum expuneți calea care va adus la această unitate…mă îndoiesc că ar fi așa…Dar asta este doar părerea mea, dv, putând crede ce doriți. Probabil că nu credeți în reâncarnare?! Dacă este așa, cu siguranță că sunteți un urmaș al credinței bisericești( nu religioase, care înseamnă altceva) al credinței altora. În ceea ce mă privește…ȘTIU că ciclul nașteriolor și al morții EXISTĂ, cu voia sau fara de voia dv.

   • iosif, zice:

    În existenta actuala,limitata spatio-temporal,nu-mi pot permite sa depasesc evenimentul sacrificiului de la Golgota.Ma simt bine si integrat în El,sunt pe deplin fericit,si prefer sa ramân pe urmele pasilor Sai. Am toate motivele sa cred ca doar urmându-Lpe El,îmi e asigurata pacea,bucuria,si vesnicia.Ce va fi (dupa),vom vedea cu siguranta (dupa metamorfoza materiei)
    Personal,încerc sa traiesc, în fiecare clipa,vesnicia DRAGOSTEI LUI,deoarece EL ESTE DRAGOSTE.
    Binecuvântari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s