FIZICA CUANTICĂ ŞI  “ LEGEA REZONANŢEI “. (2).

 

Chemist hands holding test tubes, DNA helix model background

 

Altă mare descoperire a ştiinţei a fost aceea că ADN-ul are o influenţă directă şi asupra lumii înconjurătoare (structura ADN-ului este unică nu numai pentru o specie anume ci şi pentru orice individ al oricărei specii animale sau vegetale. La om ADN-ul conţine circa 3,27 miliarde de perechi de baze, 3,27 miliarde de „trepte” în helixul dublu).

Faptul că ştim, teoretic, că totul este interconectat la nivelul micro-universului nostru, nu este suficient, iar ştiinţa  a descoperit că ADN-ul uman influentează direct particulele elementare responsabile pentru toate fenomenele electromagnetice numite fotoni( cuante de lumina).  În laborator s-a scos dintr-o eprubetă aerul. Faptul că s-a scos aerul nu înseamnă că vidul este un spaţiu gol, cum se credea. Vidul este plin de energie, de informaţie. În eprubetă se aflau fotoni distribuiţi în mod dezordonat. În această eprubetă vidată s-a introdus AND uman. În această clipă fotonii s-au distribuit în forme regulate, ca şi cum o forţă misterioasă a impus acesta ordonare.

Iată că substanţa din care suntem creați, AND-ul influenţează în mod direct lumea înconjurătoare, adică concret fotonii atomilor. Din această clipă se dovedeşte ştiinţific că suntem  parte integrată acestei lumi pe care o influențăm permanent.

Experimentul a continuat prin scoaterea AND-ului din eprubetă şi în mod ciudat fotonii din eprubetă se comportau ca şi cum AND-ul ar fi fost în continuare prezent acolo. Forma ordonată se păstra supusă influenţei unui câmp. Acest câmp a fost numit “câmpul cuantic”, este matricea lui D-zeu, corp primordial, câmp unificat, hologramă cuantică, câmpul akaschic. Este sursa care uneşte şi ţine totul unit. Prin intermediul acestui câmp suntem  în legătură cu Universul, cu tot şi toate cele ce există şi asta… cu voia sau fără voia noastră.

O altă descoperire importantă este aceea că AND-ul este influenţat de sentimente, de emoţii care izvorăsc din inimă, fiind susţinute de convingeri pot modifica forma AND-ului, iar acesta influenţează atomii.

S-a făcut o experienţă în care a fost izolat ADN-ul diferitelor persoane, iar acesta a fost pus în eprubete ce au fost supuse unor  câmpuri emoţionale  generate de subiecţi. Pe măsură ce aceşti subiecţi emiteau stării emoționale diferite, ADN-urile reacționau corespunzător acestora. La stările de iubure ADN-ul se dilata, se deschideau lanţurile acestuia, se măreau. În schimb, când subiecţii îşi induceau stări de ură, de furie, de frustrare, de teamă, lanţurile de AND se blocau, se micşorau, emoțile negative aveau efecte de contracție asupra ADN-ului. Blocajele dispăreau în momentul în care subiecţii generau stări de iubire, compasionale, de recunoştinţă, fericire.

Astfel a apărut o nouă disciplină ştiinţifică denumită Epigenetica, care se ocupă cu această modificare a genelor prin exercitarea influenţelor exterioare asupra acestora. S- a constatat că nici distanţa şi nici timpul nu influenţează comunicarea.

Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele exterioare şi trimite semnale biochimice, cât şi unde electromagnetice în corp. Acestea vor influenţa celulele producând modificări ale codurilor genetice.

S-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii  şi reacţia ADN-ului. Tot ce gândim, tot ce simţim se transmite în mai puţin de o nanosecundă, indiferent de distanţă. Noi putem fi aici ,iar mostra de ADN oriunde în lume, informaţia se transmite în o,oooooooo1 sec, aproape instantaneu. Este clar, gândurile, sentimentele, emoțile pot modifica AND-ul, iar AND-ul modifică materia din care este structurată lumea.

Orice stare a noastră, benefică sau malefică, se propagă atât în trupul nostru, cât şi în afara noastră în Univers și asta este posibil să se petreacă datorită câmpului cuantic, influenţând astfel tot ce există în lume.

Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi de ex. cele de compasiune, iertare, dragoste, dar şi stări negative, ca de ex. de mânie ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră pe distanţe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

Fiecare model energetic, fiecare natură a informaţiei interacţionează cu celelalte alcatuid o gicantică memorie Universală. Astfel atragem şi suntem atraşi unii de alţii. Toate convingerile noastre intră sub acţiunea Legii Rezonanţei şi va urma aceste convingeri, iar ceea ce CREZI cu tărie… se va petrece cu siguranță.

Poţi cere abundenţă materială şi spirituală şi Univesul ţi le va pune la dispoziţie. ATENŢIE ! Numai convingerile pot declanşa acest proces.

În lumina câmpului cuantic nu mai putem spune de unde începe sau unde se termină un corp.

Dacă noi influenţăm AND-ul, iar AND-ul  este în legătură cu totalitatea prin intermediul câmpului cuantic, datorită Legii Rezonanţei putem atrage tot ceea ce ne dorim în viaţa noastră. Asta dacă suntem conştienţi de acest fapt. Dacă nu suntem conştienţi putem atrage în mod greşit…răul. Din acest moment noi devenim oficial CAUZA şi suntem responsabili pentru tot ce se petrece în noi și în jurul nostru. Astfel ne creem propriul univers, ne creem destinul. Orice dorinţă emite energie.

Genele reprezintă doar 5% din AND, iar 95% este folosit în procesul de comunicare, proces biofotonic (prin lumină). Emitem şi înmagazinăm…lumină.

Astfel, transmitem informaţii prin intrmediul creierului, inimii şi ADN-ului. Iar prin intermediul AND-ului recepţionăm şi stocăm informaţia, fiind în permanență într-o stare de emisie/recepţie. Corpurile noastre energetice comunică, iar cu cât suntem mai conştienţi accesăm mai multe surse de informaţie.

Dorinţa sinceră de a reuşi este o garanţie a faptului că reprogramăm codurile genetice pe care le vom transmite în exterior, iar Universul va răspunde corespunzător acestei cereri. Printr-o programare fermă vom genera aspectele pe care le dorim să se maifeste în viaţa noastră. Energia inimii poate influenţa atât corpul nostru, cât şi materia înconjurătoare.

Va continua…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la FIZICA CUANTICĂ ŞI  “ LEGEA REZONANŢEI “. (2).

 1. qwykx zice:

  pt. cuvant 7 secunde
  vreau sa spun ca daca emiti un cuvant nu tocmai mandru , ferches si oaches,ai 7 secunde timp sa-l retractezi si sa-l repari punand opusul in locul lui, altfel creaza realitate care poate sa se duca si unde „l-am trimis” dar se mai intoarce si inapoi, cam aici ar fi problema 🙂 , si vine si indoit (depinde de destinatar, daca n-o rostogoleste si el)

  • calinakimu zice:

   N-aș cuantifica în secunde, în ceva măsurabil. Important este faptul că nu se implinește ce-ți dorești din ceea ce-ți trece prin cap, sau prin gură…se împlinește doar ceea CE EȘTI, adică CONVINGEREA ta.
   Derizoriul nu ajută pe nimeni, el demonstrează doar…neseriozitate, sau imaturitate. În cazul acesta se numește ”qwykx”…
   Voi explica la finalul acestor articole ”pe cine si de ce” deranjează această descoperire științifică, în speță aceste articole și de ce nu este mediatizată îndeajuns…Nimic nu este întâmplător, mai ales când sunt interese materiale mari la mijloc.

 2. erica zice:

  Fizica cuantica descrie orice fenomen, substanta, interactiune sub forma campurilor cuantice.
  Un camp cuantic se intinde, obligatoriu, in tot spatiul. Nu se poate vorbi de camp cuantic intr-un loc sau in altul si acesta se defineste prin « starea » sa, cu mai multa sau mai putina energie. Noutatea esentiala pe care o aduce teoria cuantica a campurilor este ca intr-o anume stare a campului, bine determinata, numarul particulelor nu este intotdeauna bune definit, ceea ce face ca o descriere corpusculara a materiei sa fie inadecvata. Intre diversele stari ale unui camp cuantic, exista una a carei energie este minimala si care se numeste « stare fundamentala » sau « vid cuantic ». Acest vid, pentru o scurta perioada de timp, poate fluctua, pentru a « imprumuta » o cantitate de energie, in scopul crearii de particule. Cu cat perioada « imprumutului » este mai lunga, cu atat energia « imprumutata » este mai slaba, cele doua – timpul si energia – functionand dupa principiul incertitudinii al lui Heisenberg. Astfel, « vidul cuantic » este sediul unei activitati neincetate, nu este, asa cum se crede in perceptia comuna, ceva inert si fara proprietati, ci o « framantare » de particule virtuale (care nu pot fi detectate, dar care exista), vibrand de energie si de vitalitate. De asemenea, intre particulele unui atom are loc un numar infinit de interactiuni, care implica infinite cantitati de energie.

  Insa , altii spun ca E = mc2 ! Einstein cica ar fi unul .
  Ups !Cu siguranta intram in domenii ce depasesc … experientele domniei voastre , cum singur le numiti . Deci nici vorba de cunoastere , intre noi fie vorba.
  Vorbe ca sa vorbim vorbe …

  Ce gradina mare ai Tu Doamne !!!

  • calinakimu zice:

   Experiențele…”domniei mele” sunt PRACTICE, ceea ce doresc fiecăruia dintre noi. Ideea este să realizăm fenomene care se cunoșteau de mii de ani, care funcționau din totdeauna, dar de care acum știința este nevoită să ia act…Nu am pretins nici o clipă că domeniul acesta este al meu sau al altuia, nici măcar al științei. Este o descoperire a unor fenomene ce dorim să le explicăm cu mintea educată să gândească științific, dar care funcționează aplicată practic de la baba descuță, care fără de știință acționeaza asupra câmpurilor cuantice …bine mersi, până la savantul atotștiutor de carte. Este însă important să devenim CONȘTIENȚI de ceea ce Universul ne pune cu generozitate la dispoziție și să acționăm în cunoștință de cauză, să devenim responsabili pentru TOATE gândurile, gesturile, emoțile, actiunile noastre, să înțelegem că facem parte dintr-o unitate indestructibilă, că totul interacționează…cu voia sau fără de voia noastră. Bineânțeles că seria revelaților poate fi atât de largă, pe cît ne vom lăsa în voia INIMII.
   Da! Ai sesizat corect…cu un amendament însă…”grădina” nu este mare, este infinită…iar vorbele sunt, s-au ar trebui să fie…CUVÂNT ZIDITOR. Derizoriul nu-și are locul AICI…și nici atitudinile catedratice.

 3. Pingback: Conform Legii Rezonantei – comunicat de blog | Muzica care sapa

 4. psi zice:

  în completare la ce spuneai despre adn aș aduce studiile asupra apei ale profesorului japonez masaru emoto. în terapia vindecării, apa modificată prin sentimente pozitive face minuni.
  și recunosc, este una dintre meditațiile mele preferate: încărcarea apei cu iubire și lumină.

 5. dumitruichim zice:

  Am citit fiecare cuvințel de la articol până la virgulița comentatorilor. Din suflet mulțumiri!

 6. Silvia Porca zice:

  Toate aceste lucruri sunt scrise in Biblie de mii de ani.Noi le descoperim pe rand,unul cate unul ,asa cum lumina zorilor a carei stralucire creste pana la miezul zilei si noi vom acumula cunostinta treptat,in functie de capacitatile noastre,de interesul nostru,de deschiderea noastra .Din pacate invataturile acestea ale Bibliei au fost distorsionate de-a lungul istoriei in functie de interesele meschine ale oamenilor dar adevarul nu poate fi ascuns la infinit celor cu inima deschisa .Multumesc pentru articol,mi-a intarit credinta sau increderea ca mai exista oameni care cred in adevar.

  • calinakimu zice:

   Toate vechile religii știau adevărurile din INTERIORUL FIINȚEI, de acolo de unde oamenii au întrerupt comunicarea, asta deoarece s-au lăsat prinși de mirajul exteriorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s