DESCHIDEȚI-VĂ UȘA…

1

Nu pot ura, dori, prezice nimănui fericire, bucurie sau extaz. Nu este în puterea mea s-o pot face, fără să fiu ipocrit. Toate acestea se află însă la îndesufletul fiecăruia dintre voi, se află în puterea voastră  nu pentru a le dobândi, ele nu trebuie cucerite, nu trebuie luptat cu nimeni și cu nimic pentru ele. Acestea toate SUNT DREPTURILE VOASTRE LEGITIME, DIVINE, se află în NATURA voastră.

Am fost făcuți să credem că suntem păcătoși, noi și neamul nostru, că suntem proști, slabi, neputincioși, plini de pasiuni nestăpânite, că avem nevoie de îndrumători care să ne ducă de mână ca pe niște orbi, că avem nevoie de cârje, de proptele ca să putem sta  în picioare, că trebuie să ne cerșim dreptul la prosperitate, demnitate, supraviețuire. Am foet educați să credem că trebuie să fim conduși, că războiul este necesar și că este o artă strategică, că dreptul la o viață decentă trebuie plătit cu sacrificii și compromisuri tot mai mari, că trebuie să ne delegăm competențele politicienilor și liderilor religioși, care să decidă în numele nostru ce este bun și ce nu este bun pentru noi. Am fost făcuți să credem că sistemele politice sunt necesare, că societatea capitalistă aduce prosperitate, iar inechitățile sunt un dat care nu ține de valoare sau competențe, că D-zeu, Brahman, sau Alah are grijă de noi, că democrația este un sistem corect…și încă multe alte inepții care au dus la ceea ce vedem că se petrece cu lumea noastră aflată în derivă.

Nu am nimic mesianic,  n-am haruri divine mai multe sau mai mari decăt aveți fiecare dintre voi, dar vă pot da vestea cea bună.

 NIMIC DIN CEEA CE AȚI FOST FĂCUȚI SĂ CREDEȚI…NU ESTE ADEVĂRAT !

VOI sunteți sarea și mierea Pământului …în VOI se află calea, adevărul și viața, în VOI se află DUMNEZEU !

Nu o spun fără acoperire, nu o spun pentru a vă încuraja să treceți prin viață fluierând în cimitir, ca să căpătați curaj…nu o spun ca să calc în picioare autoritatea bisericilor sau pe cea a politicienilor. Aceștia au și vor avea atâta putere cît le-o veți da voi, fiecare din voi. Nu vă îndemn la revoltă, nu vă îndemn la ură, vă propun LIBERTATEA…ea este în puterea voastră, iar singura putere în fața căreia întunericul se risipește, se evaporă pentru totdeauna, este IUBIREA !!!

Nu vă îndemn să vă iubiți dușmanii, să întoarceți celălalt obraz…Vă dau o altă veste bună…NU AVEȚI DUȘMANI.

Cum poate DUMNEZEU să dușmănească ? Dacă poate… înseamnă că nu știe că este astfel și atunci… IARTĂ-I DOAMNE , CĂ NU ȘTIU CE FAC. Această sintagmă în traducere liberă înseamnă…IARTĂ-MĂ …DUMNEZEUL MEU !

Și ultima veste bună pe care vreau să vi-o dau… este aceea că puterea TRANSFORMATOARE a IUBIRII lucrează singură pentru voi. Voi doar este nevoie s-o ACCEPTAȚI, atât vă cere. Ea bate la poarta inimii fiecăruia dintre noi, zi de zi, oră de oră, clipă de clipă.

Atât vă CER …DESCHIDEȚI-VĂ UȘA, lăsați LUMINA să vă inunde.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la DESCHIDEȚI-VĂ UȘA…

 1. smaranda64 zice:

  Apăi dară căi-i așa
  Inima de-i deschidea
  Drum spre soare și lumină
  Ți-a fi faclă spre divină
  Stea și viață și senină!

 2. Ileana zice:

  Mulțumesc! Așa fac! Viața plină cu lumină! 🙂

 3. Oamenii mereu vor încerca să subjuge oameni prin formațiuni de tot felul. Fără jocul puterii nu ne-am distra și suferi 😉 Nu toți pot fi liberi să meargă înainte, să se dezlege. Unii chiar nu vor să meargă singuri. Și atunci…e nevoie și de turme. Mereu a fost așa. Nu va înceta niciodată!

 4. calinakimu zice:

  TOTUL este LUMINĂ, iar marele miracol este acela prin care lumina a intrat în manifestare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s