Vă doresc tuturor prietenilor, neprietenilor, indiferenţilor şi necunoscuţilor , ca : SĂRBĂTOAREA IUBIRII SĂ VĂ GĂSEASCĂ „ACASĂ” ŞI SĂ NU VĂ MAI PĂRĂSEASCĂ NICIODATĂ.

foc6

CRACIUINUL este singura sărbătoare a IUBIRII, în care celebrăm naşterea CELUI ce S-A născut pentru a propovăduii IUBIREA şi a fost ucis de neiubire. Este cea mai odioasă crimă a umanităţii, nu a unui popor. Astăzi Iisus ar fi ucis INSTANTANEU.
Asta nu înseamnă că mesajul SĂU s-a pierdut. NU !  Este mai VIU ca niciodată, deoarece lumina este mai puternică, mai albă, cu cât întunericul este mai profund, mai negru.

taccere5

Este sarbătoarea în care orice urare este o declaratie de dragoste.
Oameni buni…IUBIREA şi tot ceea ce este legat de ea : FERICIREA, BUCURIA, EXTAZUL…nu pot fi posedate, nu pot fi certificate legal la notariat sau altundeva…Nu pot fi comercializate, luate sau împrumutate…Noi ne-am obişnuit să trecem totul pe numele nostru, să posedăm. Iubirea este un foc care trebuie să ne mistuie în întregime, în urma căruia să rămână ESENŢA. Este ceea ce căutau alchimiştii…din plumb să obţină aur pur. Este ceea ce căutăm şi noi în zadar, să obţinem iubirea , bucuria, fericirea, adevărul dintr-o materie improprie. Nu vrem să renunţăm la zgura dorinţelor nebune, a lăcomiei, acumulărilor peste orice măsură, orgoliului, măririlor…dar vrem ca printr-un miracol alchimic să ne bucurăm, să ne fericească iubirea, pacea, extazul, sau vrun D-zeu mărinimos…NU MERGE dragilor. Ori suntem rug, pregătit să primească focul purificator al IUBIRII, ori ne vom cufunda în continuare în suferinţă…ciugulind grăunţe de plăceri frivole si frugale. Gata cu compromisurile, cu căile de mijloc, cu datul după cireş.
Iisus ne spune tranşant : “TREBUIE SĂ MORI, PENTRU A TE NAŞTE A DOUA OARĂ ! “

foc3
Nu este vorba de moartea fizică, este vorba de moartea EGO-ului acesta uriaş, discriminator.
Dintre apusuri a venit un nou CRĂCIUN. Noi suntem aceiaşi…
Va doresc ca NOUL şi VEŞNICUL CRĂCIUN să vină dintre RĂSĂRITURI, să vă găsească cu “ rugul “ pregătit pentru a fi   aprins de focul viu al IUBIRII. Atunci şi NUMAI atunci…în focul purificator al iubirii vă veţi naşte a doua oară. Veţi fi cu siguranţă aţii…cei ADEVĂRAŢI, cei ce vă veţi bucura de rostul pentru care EXISTENŢA v-a dat această uriaşă şansă “legitimă”…aceea de a fi a fi fericiţi, de a IUBII şi a fi IUBIŢI.

foc4
AŞA SĂ FIE !!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Vă doresc tuturor prietenilor, neprietenilor, indiferenţilor şi necunoscuţilor , ca : SĂRBĂTOAREA IUBIRII SĂ VĂ GĂSEASCĂ „ACASĂ” ŞI SĂ NU VĂ MAI PĂRĂSEASCĂ NICIODATĂ.

 1. smaranda64 zice:

  Asa este si numai asa este!

 2. smaranda64 zice:

  Cel mai frumos articol de pana acum. N-am cuvinte. Arzate-ar focu iubirii mai draga. 🙂

 3. Mugur zice:

  Trebuie să-ți dau dreptate, așa cum am dat dreptate și Smarandei. Este drept că apucase să modifice titlul.
  Parcă mai bine mă simt când sunt rug , decât să fiu piatră pe marginea drumului.

  Și iar trebuie să dau dreptate Smarandei, este printre cele mai frumoase articole pe care le-am citit aici, la tine!

  • calinakimu zice:

   Eu TOT ce scriu o fac din dragoste…adică din inimă. Câte o dată îmi „iese”…câte o dată mai putin…alteori poate deloc. A empatiza, a rezona este TOTUL.
   Mă bucur să mă fac înteles şi pentru asta vă multumesc…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s