Exerciţiile privirii…(2).

ochi dumn

Vom continua cu alte câteva exerciţii.

3. Privirea lui Dumnezeu…

Este o străveche metodă spirituală în care trebuie să vă imaginaţi că vă priveşte D-zeu, sau Existenţa. Pe măsură ce acesta idée vă va pătrunde în subconştient veţi constata că nu veţi mai putea face anumite lucruri prosteşti. Pe de altă parte veţi putea face lucruri care până nu de mult vi se păreau greu de făcut, acum acestea devin facile.

Cam după o săptămână de practică vor începe să apră schimbări profunde în felul dv. de a fi, mersul se va schimba simţindu-vă secondat în tot ceea ce faceţi de puterea Divină.

Această tehnică este simplă şi se bazează pe atenţia sporită care o veţi avea atunci când vă ştiţi privit, observant. Atunci deveniţi conştienţi, atenti cu faptele, cu gesturile, cu vorbele şi chiar cu gândurile dv.

Partea cu adevărat bună este că acest exerciţiu se bazează pe un fapt REAL. Clipă de clipă Existenţa, D-zeu, Entităţile spirituale, Îngerii păzitori, spuneţi-le cum doriţi, ne contorizează cu compasiune, cu condescendenţă, dar şi cu exactitate, cu corectitudine, fiecare gând, fiecare gest.

Staţi calm, închideţi-vă ochii si simţiţi cum în jurul dv. este o “prezenţa” Divină, ea se manifestă pretutindeni pe măsură ce constinta dv. va rezona cu acesta.

Orice aţi face, când mergeţi pe drum, când vorbiţi, când mâncaţi, când munciţi…nu uitaţi că sunteţi priviţi de D-zeu, de Existenţă.

Veţi constata că vorbele dv au o altă încărcătură, o semnificaţie profundă, o altă poezie, altă muzicalitate. Dăruiţi orice acţiune …Existenţei, lui D-zeu.

third-eye-sapienplus4. Cel de-al treilea ochi…

Între sprâncene este spaţiul celui de-al treilea ochi, un ochi spiritual.

Primul lucru care va trebui să-l faceţi este acela de a vă aşeza într-o poziţie confortabilă şi să vă relaxaţi corpul până veţi uita de existenţa lui.

Apoi timp de cca. 3 minute masaţi spaţiul dintre sprâncene cu adâncitura podului palmei. Mişcarea va fi de jos în sus, lent, cu blândeţe. Este că şi cum aţi dori să deschideţi o fereastră. Dacă după cele trei minute nu simţiţi vreo schimbare energetică, masaţi de la stânga la dreapta , circular în sensul acelor de ceasornic. Puteţi masa şi de sus în jos, în cazul că nu observaţi nici o schimbare.

Apoi va trebui să vizualizaţi un punct luminos în spaţiul dintre sparancene. Cu ochii închişi imaginaţi-va că în spaţiul dintre sprâncene lumina este albăstruie, iar ochii închişi fiind îi îndreptăţi ca şi cum aţi vrea să priviţi în sus.

Este foarte important ca în timpul ex. să va asiguraţi să nu fiţi deranjat de nici un zgomot.

Meditaţi aprox. o oră. Acest ex. poate fi repetat de două ori pe zi, eventual dimineaţa şi seara.

Va continua…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s