Ocultele legi nescrise.

catuseMă mai uit pe la televizor, din când în când şi mă toot minunez…La Nasul, B1, chiar şi la Realitatea, in „unele” ziare se aduc dovezi peste dovezi despre modul cum este jefuită ţara …la greu, la sânge…Tunuri de sute de milione de euro, salaraii ultra-nesimţite pentru guvernanţi, rude, acoliţi, parlamentari şi prietenii lor, jaf la drumul mare din banii publici, cu contracte aranjate, licitaţii măsluite, retrocedari jefuite…
Când mai este arestat câte un demnitar care este prins într-un târziu, care fură sute de milioane de euro şi face puşcărie pentru că a trecut strada pe roşu…iradiem de bucurie, ni se unflă pipota de fericire văzând cum justiţia face dreptate.
Probabil…există o lege ocultă, nescrisă, tainică, prin care se interzice cercetarea faptelor de hoţie, de corupţie sau trădare, decât dacă paguba depăşeşte un anumit prag foarte înalt, bănuiesc. Altfel cum s-ar explica ‘’liniştea’’ servicilor, procuraturii, DNA-ului şi câţi or mai fi plătiţi să sancţioneze fărădelegile ?!
Sau va trebui să ne împăcăm cu ideia că aici pe pământ suntem sortiţi greşelilor, păcatelor, suferinţelor…şi că va trebui să ne mulţumim cu clipa în care adevărata justiţie, cea Divină, va face dreptate, într-un viitor impredictibil ?! Amin !
Mai ştii( ?!)…multe şi întortocheate sunt căile Domnului…

Totuşi eu nu mă împac cu această situaţie inacceptabilă, când mi se spune că mafia şi democraţia şi-au dat mâna. Aflu că există şi funcţionează, duduie câte o mafie a cărnii, a fructelor, a petrolului, a ţigărilor, a alcolului, a  asfaltului, până şi a gingaşelor …flori. Aceaste mafii ale „democraţiei” au întinat totul. Ele sunt braţe ale unei caracatiţe mai mari, cu un nume deja consacrat : MAFIA POILITICA, sub controlul căreia se află toate aceste tentacule. Întreaga clasă politică „guvernează” prin aceleaşi legi oculte, nescrise, în care se respectă doar o singură lege, tot nescrisă : „omerta”, legea tăcerii. Această lege este transpartinică, iar acuzele aruncate de unii sau de către alţi politicieni sau ziaristi de investigaţie despre corupţie şi trădări ale interesului naţional, sunt imediat ocultate de institutile statului plătite din banii publici să le sancţioneze. Acestea NU se autosesizează, ele se „auto-anesteziază”(?!), din oficiu…
Politicienii , de toate punctele cardinale au un singur crez ce-l respectă cu sfinţenie : ÎMBOGĂŢIREA  prin orice cai, prin orice mijloace. Alegerile din 4 în 4 ani sunt adevărate mascarade …Suntem îmbiaţi de cele câteva partide „serioase”, după o campanie îmbuibată cu promisiuni neruşinate şi stropită cu pomeni electorale jalnice, să „alegem”. Ce şi pe cine? Păi dintre produsele expirate aflată pe taraba politichiei. Şi acolo avem pentru toate gusturile …mafioţilor şi corupţilor. Din nefericire votanţii nu vor mafioţi şi corupţi şi atunci încearcă să aleagă „răul” cel mai mic. Adică pe unii care odată ajunşi la putere, la borcanul cu miere, să se bucure doar din linsul degetelor…După aproape 25 de ani de demo(N)craţie mioritică, pot să va spun cu toată responsabilitatea, că toţi cei care ajung la putere, la borcanul cu miere, nu se mulţumesc să se lingă pe degete…FURĂ borcanul cu totul….că nu se ştie ce-o mai fi. Şi asta politicienii numesc „democraţie” şi „stat (de) drepţi(t).
Citeam de pe un blog sfaturile nu ştiu cărui „părinte” sau popa care ne îndrumă, printre alte năzbâtii, să renunţăm la aparatele electro-casnice, să nu citim decât psaltirea şi să nu ieşim la manifestaţii de stradă?! Şi unde să mai spun(?!) primea like-uri(?!)  Mai să fie?! Urmează să ne facem o groapă individuală în fundul curţii(cine are…curte, nu fund, că de ăla am aflat, că doar este bine bătucit) şi să-i rugăm frumos pe guvernanţi şi pe popii sfătoşi, să ne îngroape şi să ne dezgroape o dată la 4 ani politicienii şi la 7 ani, popii. Credeţi că glumesc? Din păcate cu râsu/plânsu proverbial pentru poporul Român, am ajuns aici…
Eu nu spun să luăm toporul din debara, să ne punem ilice anti-glonţ cu tricolor în piept şi să ieşim la răzbel… Departe de mine „gustul” sângelui, cu toate că vreo două, trei şuturi în dos…ar cam merită clasa asta politică ce ne da de-ale gurii, cu bocancul în bot…Eu vorbesc de nevoia de multă, de multă DEMNITATE, să ne căpătăm dreptul de a fi numiţi OMENI !…Să ne căpătăm dreptul de a ne privi în ochi copiii cărora le pregătim , nu o ţară… o colonie în care ei să presteze meseria de înalta calificare de „slugă” la stăpâni. Şi cine nu vrea sa fie slugă in propria tară, să plece, că doar ne-am căpatat dreptul de a fi slugi pretutindeni.Iar de stăpâni nu ducem lipsă, începând cu întreaga clasă politică, cu acoliţii lor din mediul de afaceri, cu mafioţii diferitelor monopoluri şi terminând cu aşa zişii investitori străini.
Chevron şi Gold corporation sunt printre marii investiori într-u jefuirea resurselor Românie, fără acceptul poporului Român. Românii, propietarii de drept, dacă se opun deşertificării ţării, guvernanţii, plătiţi de popor să-i reprezinte…scot jandarmii să-şi bată propriul popor apărând interesele „investitorilor”. Iar „marii” investitori pe gazele, aurul şi ce-or mai găsi pe acolo(se pare că metalele grele sunt mai valoroase decât aurul) ne aruncă ciosvârte de redevenţe de 3-5-7-(?) %, iar ei împart cu gestionarii vremelnici…”restul”, adică TOTUL !
Repet, fără coase şi topoare…dar cu DEMNITATE, cu RESPONSABILITATE, CURAJ…se poate popor ROMÂN, SE POATE ŞI TREBUIE. !!!
Cum este posibil ca la manifestaţiile de stradă, cel puţin până acum, apărătorii trădătorilor şi jefuitorilor să fie mai mulţi decât cei furaţi şi trădaţi? Jandarmii şi poliţiştii să fie oare poporul ROMÂN, aceştia să ne reprezinte? Nu pot, nu vreau şi nici nu o să cred aşa ceva, nici în ruptul capului.

Biserica ne spune să nu judecăm, că are cine s-o facă. Politicienii prinşi cu ocaua mică, ne vorbesc despre prezumţia de nevinovăţie 10 sau mai mulţi ani, până ce se prescrie fapta, C.N.A.-ul sancţionează televiziunile care nu aduc probe „concludente” în urma acuzaţilor de furt, parlamentarii transformaţi în organ de cercetare penală, decid cine dintre ei,  poate fi sau nu judecat…şi noi, poporul Român, înghiţim în sec… Dacă este bun, dacă ne reprezintă şi ne mulţumim cu „secul”… de sec să avem parte.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Politikie, România şi drobul de sare și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ocultele legi nescrise.

  1. xaeus zice:

    Fara sa fie impuscati toti hotii nu se va rezolva nimic.
    Potestele pasnice sunt la fel de relevante pentru ei ca pietrele de la marginea strazii.

  2. calinakimu zice:

    Corect ! Dar a-i impusca pe TOTI, am depopula omenirea. „Ei” se bazeaza pe cei multi care sunt sclavizati facandu-le jocul. Chiar astazi voi publica un articol si despre acest subiect. Maleficii sunt creierul…organele suntem „noi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s