ENERGIE…la liber.

poza-explozii-solareUrmăriţi acest interesant film de cca. 70 de minute. Este un documentar preluat de pe:

http://www.galactis.net/black-projects-si-tehnologia-energiei-libere/
Acest film ne vorbeşte despre ceea ce ştiam, bănuiam sau speram că se va petrece în cele din urmă.
Dacă este aşa…vom asista la trecerea decisivă către o treaptă calitativ superioară a cunoaşterii pentru omenire. Este vorba despre o descoperire fundamentată ştiinţific a aşa numitelor energii spirituale, energii ce funcţionează în lumea spirituală şi care vor funcţiona practic folosindu-se de tehnologii avansate şi spre folosul lumii noastre materiale.
Vizionare atentă.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Multiversuri spirituale și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la ENERGIE…la liber.

 1. xaeus zice:

  Energia libera nu va fi lasata pe piata, indiferent de natura ei.
  Energie se poate lua si din aer/eter. Se poate transmite fara fir oriunde.
  Totusi, nu se va implementa asa ceva atat timp cat exista petro-dolar.

 2. Biovivo zice:

  Filmul fundației Mehran Kesh, prezentat în limba română de fundația yoghină MISA România, este un exmplu clasic de manipulare. Folosind adevăruri, de mult cunoscute dar mai puțin mediatizate, precum și rezultate ale cercetării științifice de dată recentă, alături de unele ipoteze lansate de omul de știință iranian, Mehran Tavakali Keshe, filmul urmărește un scop precis, discreditarea americanilor. Omul de știință iranian, autor a mai multor lucrări științifice dar și pseudostiintifice, recunoaște că în 2011, Iranul a capturat o dronă, un avion american de ultimă generație pe care l-au studiat cu mare atenție. Modelul neutronului, propus de Mehran Keshe, care susține că ar fi compus din materie,antimaterie și materie întunecată, nu a fost recunoscut niciodată de lumea stiitifica și nu există referate de specialitate ale vreunui institut de știință cunoscut care să confirme această ipoteză. Ipoteza neconfirmată, rămâne o simplă supoziție. În opinia mea nu este altceva decât un suport pseudoștiințific, destinat pentru a susține binecunoscuta lor campanie împotriva americanilor. În film, se prezintă o sumedenie de imagini, create pe calculator, alături de câteva desene ale unor străvechi invenții iar o voce diafană cu iz masculinizat, ne vorbește, pe un fond muzical electronic, de guvernul mondial ocult sau guvernul din umbră ocult, elită financiară malefică, rază morții, etc. Sigur că energia liberă este o realitate, iar faptul că tehnologia de captare și utilizare nu este încă făcută cunoscută publicului larg, nu înseamnă că ea nu există. În nici un caz nu poate fi pusă pe seama unor guverne malefice din umbră cum se sugerează în film cu direcție precisă spre americani. Orice sistem politc de conducere al oamenilor, numit oricum doriți, democrație, dictatură, capitalism, socialism, comunism, islamism, ortodoxie,catoliscism, etc, nu vor face altceva decât să folosească acest „secret” al utilizării energiei libere în interes propriu de grup și nu în interesul tuturor. Când omenirea va ajunge să se trezească spiritual în marea sa majoritate atunci se va găsi soluția și pentru utilizarea energiei libere, existentă în toate galaxiile. Prezentarea unor probe recunoscute ale lumii științifice, despre laboratoarele secrete din Antartica, găsiți și pe BIO VIVO în articolul, nu întâmplător intitulat, „Calatoria intergalactică” http://biovivoblog.wordpress.com/2014/02/18/călătoria-intergalactica/

  • calinakimu zice:

   De ce sa nu iau in considerare ca „manipulare” insasi aceasta demitizare a cercetatorului iranian ?
   Ce inseamna aia…ca „nimeni” dintre oamenii de stiinta….Oare acestia fac ce vor intr-o lume manipulata la maxim? De ce sa prezumam ca adevarul este de partea savantilor? Acestia ,repet, CHIAR sunt liberi? Tot „savantii” vremurilor trecute au negat adevaruri care acum sunt truisme.
   Nu as fi atat de categoric in a face afirmatii, „la liber”, fara sa detin toate datele. Eu spun ca DACA(?!) ar fi asa, bla,bla,bla… Nu plec de la bla,bla,bla…

 3. calinakimu zice:

  Eu sunt mai „realist”, pentru a nu spune optimist. Optimismul este doar o dorinta…Eu ma bazez pe …ziua pe care Crestinatatea o sarbatoreste astazi…SCHIMBAREA LA FATA, o schimbare care se petrece, clipa de clipa, in constintele fiecaruia dintre noi, chiar daca nu constientizam acest fapt.

 4. Biovivo zice:

  Oare toți savanții din lume sunt manipulați și numai Mehrand Kesh nu este manipulat ? Nu știu ce vrei să spui prin afirmații „la liber”stiu însă că ÎN ACEASTĂ PROBLEMĂ, am o altă opinie decât opinia ta. Cine oare deține toate detaliile ? Toți cei ce bloguim, tu, eu și atâția alții, emitem doar opinii, adică toți ne ocupăm cu bla, bla,bla,…… Un om de știință însă ca Mehrand Kesh, a făcut o lucrare științifică, publicată în reviste de specialitate, în domeniul său de cunoaștere, al fizicii nucleare, propunând un nou model pentru particula neutron. Aceasta nu este o opinie ci o ipoteză științifică, pentru că ea a fost obținută printr-o investigație bazată pe dovezi ce pot fi verificate. El nu a susținut că acest model al neutronului a fost găsit prin intuiție, ci a susținut un referat științific. Problema lui este că nici un alt savant nu a putut confirma că utilizând aceleași dovezi susținute de Kesh, a obținut același rezultat. Nici prin noua abordare holistică a investigației, care ia în calcul și energia divină, nu a fost confirmata ipoteza noului model al neutronului. La asta mă refeream în comentariul meu anterior. În rest sunt de acord în totalitate cu tine, când afirmi foarte frumos: „Crestinatatea sărbătorește astazia€¦SCHIMBAREA LA FAȚĂ, o schimbare care se petrece, clipă de clipă, în constintele fiecăruia dintre noi, chiar dacă nu conștientizam acest fapt”

  • calinakimu zice:

   In numele acestei SCHIMBARI LA FATA… acord circumstante de „nevinovatie” unui savant care se ocupa de o problema, care odata rezolvata, va da o lovitra mortala unor interese inimaginabile… De ce sa cred in lumea intereselor? Faptul ca „savantii” nu confirma, nu infirma posibilitatea sustinuta de iranian. Cum „stiu” ca suntem in situatia de „parelnici”…prefer sa fiu de partea… „cea buna”. Oricine poate avea libertatea unor opinii, dar a le considera pe ale altora „manipulate” este de fapt, acelasi lucru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s