MANIFEST !

1262449_614672845275845_1796975195_o

În spatele acestui ” manifest ” nu se află interese materiale sau de altă natură.

Singurul ” interes ” este să ne oferim nouă şi famililor noastre un trai decent în condiţii decente.

NU ! spuneţi NU !

Citiţi cu atenţie, reflectaţi, luaţi legătura cu familia, cu prietenii, cu toţi cei interesaţi în înfăptuirea asestui deziderat şi cu siguranţă VOM REUŞI !  Nu respingeţi…nu va entuziasmaţi…rămâneţi lucizi.

Eu şi nu numai eu, am reuşit. Niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a decide ce vrem să facem cu viaţa noastră.

Trăim într-o lume ce-şi pierde identitatea, sănătatea şi bucuria. Numai de noi depinde soarta noastră şi a copiiilor noştri. Nu mai lăsaţi pe alţii să hotărască pentru voi.

ATENŢIE : Robia se acceptă, libertatea se cucereşte !!!

Sclavul ‘’perfect’’ este sclavul care se crede liber !!!

Împreună cu familia am părăsit Bucureştiul acum 20 de ani, pentru o zona din subcarpaţii noştri. N-a fost greu, n-a fost uşor, dar realitatea a întrecut orice imaginaţie. Doresc să împărtăşesc cu câţi mai mulţi semeni această experienţă unică care va garantez, dacă o veţi urma, n-o veţi regreta. Eu cu întreaga familie am plecat singuri în lumea mare, fără idei preconcepute, căutând doar un singur lucru : să ne găsim ” raiul nostru pământesc”. Şi l-am aflat.

Oricine poate face acest lucru având de îndeplinit o singură condiţie minimală şi anume : DORINŢA de NORMALITATE!

In cazul ca va este ‘’frică’’ sa plecati singuri, se pot găsi de la 3 la 7 familii care să se compatibilizeze pe cât mai multe criterii şi împreună să caute, pentru început, o locaţie. Există o mulţime de zone ce va pot oferi ce nici nu îndrăzniţi să visaţi acum : linişte, sănătate, aer curat, hrană naturală, peisaj mirific, surse de existenţa şi bucurie, orizont spiritual. Nu este o utopie, numai de noi depinde.

LANSEZ O INVITATIE…

Dacă doriti, vă puteti căuta si intalni pe acest blog, pentru eventualitatea unui parteneriat.  Puteti lansa propuneri, intrebări, dorinte… iar eu va pot oferi consultanta GRATUITA in domeniu. In cei 20 de ani de vietuire ’’la tară’’ am acumulat suficiente cunostiinte (este păcat sa se piardă) ca sa le pot oferi cu bucurie tuturor celor doritori de o asemenea experientă decisivă pentru viata lor.

Nu ezitati…si nu uitati…marile si decisivele hotarari pleacă din inima. Ascultati-va interioritaea, glasul ei firav, subtil, discret…estompat de ‘’urletul’’ preocupărilor noastre ‘’din afară’’. Daca veti incepe cu ‘’calculele’’…sunteti pe un drum gresit. Calculele sunt ulterioare nevoilor reale.

Ziceţi NU ! :

_ aerului poluat

_ apei dezinfectate cu clor

_ poluării fonice

_ aglomeraţiei generatoare de inflaţie de comunicare şi resentimente

_ alimentelor modificate genetic , crescute cu stimulatori şi ierbicizate

_ produselor scumpe

_ stărilor de nervozitate

_ seviciului la stăpân

Existenţa în asemenea condiţii, indiferent de starea materială, se află într-un permanent pericol şi discomfort.

SOLUŢIA : ieşirea din sistem prin părăsirea oraşului generator de anormalitate.

Ziceţi DA ! :

_ aerului curat

_ apei de izvor

_ casei din lem

_ energiei solare şi eoliene

_ alimentaţiei naturale

_ activitatilor neangradite

_ păcii pădurii

_ frumuseţii

_ regăsirii de sine

LIBERTĂŢILOR !!!

N.B.

Până la găsirea unei insuliţe în Pacific, aceasta este cea mai bună şi cea mai îndemână cale.

În continuare va voi împărtăşi din experienţa mea, din experienţa unei famili ‘’ paraşutată’’ la ţară, fără nici un fel de experienţă, fără rude, fără prieteni.

Doar D-zeu, Existenţa, Totalitatea…spuneţi-i cum doriţi…era şi ESTE cu noi, cum de altfel este cu fiecare dintre dv. Ajută…dar nu bagă în traistă…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Haide la ţară și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la MANIFEST !

 1. Biovivo zice:

  Remarc, din păcate, redusa audiență a „orasenilor” la „strigătul”, care dă și titlul blogului „Haideti la tara” a lui Călin. Poate că nu este decât liniștea înaintea furtunii sau poate că orășenii mai așteaptă ziua în care satul nu va diferi de oraș. Eu cred că o așteaptă degeaba. Dacă ziua aceea va veni totuși în România, ar fi cea mai tristă zi din viața țării. Mai curând îmi place să visez că oamenii vor forma, în România, mici comunități în mijlocul naturii și vor renunța să mai trăiască în actualele comunități suprapuse una peste alta în „silozuri” construite din fier, sticlă și beton. Invitația lui Călin poate fi un început, restul, vine de la sine, așa cum i s-a întâmplat și lui. Și poate cine știe această comunitate mică la care va invită Călin va fi alternativa românească la micile comunități germane ce functioeaza de ceva timp acolo. Vezi http://povestisasesti.com/2013/05/02/o-afacere-imposibila-in-romania/

 2. calinakimu zice:

  Dintr-un punct de vedere, cel ce tine de NORMALOGIE, surprinde atitudinea „pasiva” a celor mai multi dintre cei auto-surghiunitii in orase, aflati sub calcaiul sistemului.
  Din punctul de vedere al REALITATII, bune/rele…in care gandirea nu este activata, in care traim in spirit de „turma”, adica contrar CALITATII de OM…cu tot regretul, nu surprinde.
  Este un cerc vicios. Nu poti realiza REALITATEA despovarata de iluzii, cu o gandire pasiva. Si nu poti depasi aceasta conditionare decat activand gandirea si inima. Cum s-o faca cel ce nu realizeaza situatia deplorabila in care se afla prins ca intr-un cleste ? Probabil , pe masura ce suferinta va deveni insuportabila, se va duce la „dentist”. Va fi mult mai dureros si cu pierderi mai mari. Scoaterea dintelui este echivalenta cu un timp pierdut, care NICIODATA nu se va mai intoarce. Este drept, PANA IN CEASUL AL DOISPREZECELEA…suntem asteptati.
  Daca nici pana atunci…mai dam o tura, si inca o tura, si…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s